Gündem Burdur sapığı yakalandı

Burdur sapığı yakalandı

Paylaş
Burdur sapığı yakalandı

Burdur'da 6 kadına elle tacizde bulunduğu ileri sürülen 22 yaşındaki C.K., peşine düştüğü genç bir kız tarafından fotoğrafının çekilmesi sonucu yakalandı

Burdur'da son 15 günde 4 farklı kadını, birkaç yıl önce de 2 kadını taciz ettiği iddia edilen C.K., uzun süre takip ettiği ve adı belirtilmeyen genç bir kızın cep telefonuyla fotoğrafını çekmesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Genç kızın cep telefonuyla çektiği fotoğrafı getirmesi üzerine tacizcinin peşine düşen polis, fotoğrafı çoğaltarak dağıttı. Bir akaryakıt istasyonundan gelen ihbarı değerlendiren polis, ilkokul mezunu ve evli olan C.K.’yı dün gece yakaladı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen şüpheli, daha önce taciz ettiği iddia edilen 4 kadın tarafından da teşhis edildi. Şüpheli, polisteki sorgusunun ardından Burdur Adliyesi'ne sevk edildi.

Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, “Son günlerde 4 olay birden yaşanması üzerine yoğun tedbir aldık. Motorize ekiplerin yanı sıra 50 çift yaya ekibi devriye gezdirdik. Ayrıca 4 sivil özel ekip kurduk. Sonuçta vatandaşlarımızın da destek ve ihbarı ile zanlıyı yakalayıp adli mercilere sevk ettik” diye konuştu.,

Onur ÖZKAN/BURDUR (DHA)