Gündem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa edecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa edecek!

Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa edecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bugün istifa edeceği öğrenildi. Altepe'nin saat 16.00'da istifa açıklama yapması bekleniyor.

AK Parti’de istifası istenen belediye başkanları ile ilgili her dakika yeni gelişmeler yaşanıyor.

Son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenmesine rağmen henüz görevinden ayrıldığını içeren açıklama yapmayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin saat 16.00'da istifa edeceği belirtildi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan AK Partili önemli bir kaynak Recep Altepe’nin bugün istifa edeceğini bildirdi.

Altepe’nin makam odasını topladığı ve bu akşam yapacağı açıklama ile görevinde istifa edeceği belirtildi.


BOSNA HERSEK DÖNÜŞÜNDE "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM" DEMİŞTİ


Bosna Hersek'teki törenlere katıldıktan sonra geçen cuma günü Türkiye'ye gelen Recep Altepe, Atatürk Havalimanı'nda istifası ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim böyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa'ya dönüyorum. İnşallah görev devam edecek. Şu anda açıklanacak bir şey yok. Görevimin başındayım" demişti.

Daha sonra Bursa'ya gelen Recep Altepe, hafta sonunu ailesi ve yakınlarının düğün törenine katılarak geçirmişti. Altepe, mesai arkadaşının oğlunun nikah töreninden çıkarken ise DHA muhabirinin konuyla ilgili sorusunu, “Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Yok abi yok. Yok abi öyle birşey yok. Sağol. Hayırlı Akşamlar” diyerek yanıtlamıştı.