Türkiye (Son Dakika) Bursa’da düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Bursa’da düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Bursa’da düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 4 yaralı

BursaOrhangazi'de kavşaktan dönüş yapmak isteyen bir kamyonet ile düğünden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı

Kaza saat 00.30 sıralarında Orhangazi-İznik karayolunda meydana geldi. 41 yaşındaki Murat Irmak’ın yönetimindeki otomobil ile Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir yakınlarının düğününden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelip Üreğil mahallesine giriş yapmak isteyen 49 yaşındaki İsmail Küçük yönetimindeki kamyonetle çarpıştı.



Hurdaya dönen otomobili kullanan Murat Irmak kazada öldü. Aynı otomobilde bulunan 30 yaşındaki İmran Tepe, 44 yaşındaki Günay Şeker, 38 yaşındaki Arzu Irmak ve 23 yaşındaki Mehmet Ali Morkan ile kamyonet sürücüsü İsmail Küçük yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İsmail Küçük, aracı kendisinin kullanmadığını iddia ederken, kamyonet içinde alkol şişeleri olduğu görüldü.



Kazada ağır yaralanan İmran Tepe, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. andarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




DHA

Haberin Devamı