Türkiye (Son Dakika) Bursa'da sokak ortasında baltalı, silahlı kavga

Bursa'da sokak ortasında baltalı, silahlı kavga

Paylaş
Bursa'da sokak ortasında baltalı, silahlı kavga

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki kişi arasında çıkan baltalı ve silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Görüntülerde önce Osman K., İzzet A.'ya kafa atıyor; İzzet A. bunun üzerine belinde taşıdığı baltayı çıkarıp hasmının üzerine yürüyor. Osman K. ise baltalı adama kurşun yağdırıp kayıplara karışıyor

Bursa Mahmutesatbey Caddesi üzerinde karşılaşan 30 yaşındaki Osman K. ile 43 yaşındaki İzzet A. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.


BELİNDEN BALTA ÇIKARDI!


Osman K.'nın kafa attığı İzzet A. belindeki baltayı çıkarıp hasmının üzerine ilerlerken, Osman K. da tabancasını çekti. Osman K.'nın kurşun yağdırdığı İzzet A. kanlar içerisinde yere yığıldı.


SİLAH SIKAN ZANLI KAYIPLARA KARIŞTI


Osman K. olayın ardından yaya olarak kayıplara karışırken, İzzet A. ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulunsla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.



KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA


Bacağından yaralanan İzzet A. daha sonra Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis kaçan VE 10 gün önce yaralama suçundan cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen Osman K.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada balta ve silahlı kavga anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı