Faik Gürses Bursa-Diyarbakır hattı
HABERİ PAYLAŞ

Bursa-Diyarbakır hattı

Haberin Devamı

Bursa’da yaşanan olaylardan sonra iki kentin valisi krizi mükemmel yönetti. Bu maçta olay çıkacağı belliydi. Diyarbakırsporlular’ın şu cümlesini yakinen analiz edelim: “Bizi hükmen yenik saymayın. Gerekirse Bursa’da oynayalım son 73 dakikayı.” Buna TFF karar verecek. Maç bu duruma gelmeden kurtarılır mıydı? Elbette. Bizde olay çıkar, adamlar yaralanır ya da ölür. Sonra demeç veririz. Şu maçın görüntülerine bakıp adına FUTBOL diyebilir miyiz? İngilizler adını doğru koymuşlar FOOT BALL diye. Biz doğru okuyup, yanlış uyguluyoruz.

3 HAKEM VE YÖNETİCİLER

Şu hakkı yenilen takımlara bir de rakipleri destek verseler, o vakit doğruyu bulacağız. Mesela, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un beleşten kazandığı puanları maç sonrası yöneticiler, “Hak etmedik” diye yorumlasalar. Bünyamin Gezer, Tolga Özkalfa ve Barış Şimşek çağrılacakları sorgu odasında MHK’ya “Vereceğiniz her türlü cezaya razıyız” deseler. Şu MHK bir de açıklasa şu hakem şu pozisyon ya da pozisyonlardan dinlendirmeye alındı diye. Ayıp mıdır bu kadar işi kamuyla paylaşmak? Şeffaflık diye diye adamın içini kararttınız mübarekler.

REVNA DEMİRÖREN VE ŞEVKET BEY

Beşiktaş Başkanı’nın eşi Galatasaray maçında Arda’nın birlikte olduğu Sinem Kobal’a edilen küfürler yüzünden kendisine özür telefonu açması, rahmetli Şevket Belgin’in sağlığında canından çok sevdiği kulübüne gayrımenkul bağışlaması geçen haftanın en çok konuşulan olayları idi. Başkanın eşi nezaketini elden bırakmıyor. Fair-Play adına ne varsa yapıyor ve asla gözden kaçmıyor. Bu hareketten Beşiktaş taraftarı da bir ders çıkartabilse.

A-2 SKANDALLARI


Aralarında Beşiktaş ve Galatasaray’ın da bulunduğu 7 takım erteleme maçlarında oynama hakkı bulunmayan oyuncuları esame listesine yazdıkları için hükmen yenik sayıldılar. Şimdi onları yazan yönetici ve teknik adamları bu kulüpler hâlâ bünyelerinde tutuyorsa onlara da yazıklar olsun.

ESKİ FORMA YENİ FUTBOL

Rıdvan Dilmen, Ercan Taner’in, “Nihayet Milli Takım klasik formasına kavuştu” demesine ünlü yıldız şöyle yanıt veriyor: “Aman futbolumuz benzemesin.” Doğru söze ne denir?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder