Spor Bursa Holosko'ya talip!

Bursa Holosko'ya talip!

Paylaş
Bursa Holosko'ya talip!

Bursa Holosko'ya talip!

Süper Lig'in beşinci büyüğü, Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek transfer listesini oluştururken, şube sorumlusu Mesut Mestan yıldız oyuncuya talip olduklarını yönetici Serdar Adalı'ya söyledi.
Beşiktaş elindeki 11 yabancıdan bazılarından kurtulmanın yollarını ararken, şampiyon Bursaspor’dan sürpriz bir teklif geldi.

Haberin Devamı

Kartal’ın Dünya Kupası’ndaki gururlarından Filip Holosko için yeşil beyazlı kulüp transfer teklifinde bulundu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Yabancı ve yerli transferlerimiz olacak. 4 veya 5 oyuncu alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz” sözlerinin ardından şube sorumlusu Mesut Mestan, Beşiktaş’ın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya Slovak yıldızı istediklerini söyledi.

Mestan, “Yeni sezonda öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacak. Bu konuda hocamız Ertuğrul Sağlam’ın görüşleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Ayrıca biz 5-6 milyon Euro’ya oyuncu satmayız. M.United, Ronaldo’yu Real’e nasıl astronomik fiyata verdiyse biz de ona benzer bir teklif karşısında oyuncu satmayı düşünebiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Adalı ise “Bursaspor’un Holosko’yu istemesi çok doğal. Biz de bu talebi Mustafa Denizli ile paylaşacağız. Hocamız ne derse o olur” dedi. Serdar Adalı, İspanyol AS gazetesinin teknik direktör Schuster’in Beşiktaş ile ön sözleşme yaptığı ve Albin’in de gideceği haberini, “Hayalperest İspanyollar” olarak yorumladı.