Spor Bursa sezonun ilk golünü yedi

Bursa sezonun ilk golünü yedi

Paylaş
Bursa sezonun ilk golünü yedi

Bu sezon ilk 3 lig maçında kalesini gole kapatan Bursaspor, 292 dakika sonra dün akşamki Eskişehirspor maçında ilk golünü yedi

Yeşil-beyazlı takım, tarihi bir başarıya imza attığı geçen sezonki defansif organizasyonlardaki başarısını, bu sezona da taşımış bir görüntü sergiliyor.

Sezonun ilk haftasında Konyaspor’u 1-0’la geçen, ardından zorlu Galatasaray deplasmanından 2-0’lık skorla 3 puan çıkartan, yine deplasmanda Sivasspor’u aynı skorla geçen Bursaspor’un ağları, 4 maçta 4’üncü galibiyete ulaştığı Eskişehirspor maçında sarsıldı.

Kaleci Ivankov’un kısa düşen kale vuruşunu kapan Eskişehirspor’un 20. dakikada Sezer’in ayağından kazandığı üstünlük golü sonrası geçen sezonki Beşiktaş maçından bu yana 292 dakika sonra santra vuruşuna giden Bursaspor, yenik duruma düşmesine karşın sahadan 3 puanla galip ayrılmayı bildi.

Bursaspor’a son golü, geçen sezonun 34. haftasında yeşil-beyazlı takımın sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan ettiği Beşiktaş maçının 88’nci dakikasında Uğur İnceman atmıştı.

Yeşil-beyazlılar kalelerinde, geçen sezonun 17 maçlık ilk periyotunda 17, ikinci yarıda ise sadece 9 gol görmüştü. TFF Süper Kupa finalinde Trabzonspor karşısında sahadan 3-0 yenik ayrılarak ciddi defansif zaaflar gösteren yeşil-beyaz takım, sezona ise iyi başlayıp ilk 4 maçında attığı 7 gole karşın sadece 1 gol yedi.

Haberin Devamı