Spor Bursa tek yürek

Bursa tek yürek

Paylaş
Bursa tek yürek

Ligde bu akşam Antalyaspor önünde kritik bir sınav verecek olan lider Bursaspor'un maddi güçlüklerle başa çıkabilmesi için başlatılan destek kampanyasında şehir seferber oldu

Süper Lig’de geçen hafta İstanbul Belediye karşısında talihsiz yenilgi alan Bursaspor, bugün muhteşem seyircisinin önünde Antalyaspor’u yenerek liderliğini korumanın hesaplarını yapıyor. Bursa Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Haberin Devamı

Bursa’da sakatlığı bulunan Serdar Aziz ve cezalı Turgay forma giyemeyecek. Bu arada lider Bursaspor’un maddi güçlüklerle başa çıkabilmesi için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe öncülüğünde başlatılan destek kampanyasına, kent iş adamlarının büyük destek verdiği bildirildi.

Altepe devam eden kampanyada, bugüne kadar yaklaşık 4.5 milyon lira toplandığına işaret ederek bu rakamın çok daha yukarılara çıkmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

CANAYDIN'A ZİYARET VE DUA

Bursasporlu futbolcular, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Adil Cenkçiler, geçen ay vefat eden Galatasaray eski başkanlarından Özhan Canaydın’ı mezarı başında ziyaret ettiler. Sağlam, “Allah, Canaydın’ın yolundan gitmeyi nasip etsin. Biz de inşallah onun prensipleriyle yetişiriz” diye konuştu.

Haberin Devamı