Spor Bursa yine ŞEN olacak

Bursa yine ŞEN olacak

Paylaş
Bursa yine ŞEN olacak

Bursaspor'un yıldız oyuncusu Volkan Şen takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirtip “Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de başarılı olacağız. Bizden korkun” dedi

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Volkan Şen, Yeşil-Beyazlı formayla uzun yıllar büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi, “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için de sabırsızlanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Devler Ligi’nde gruptan çıkmalarının sürpriz olmayacağını kaydeden Volkan Şen sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’yı sallayabiliriz. Ben transfer haberlerine kulak asmıyorum. Tek düşüncem Bursaspor’un Avrupa’da fırtına gibi esmesi. Ligde şampiyonluk unvanını koruması. Milli Takım’ın değişmez elemanı olmak en büyük idealim. Bursaspor, Türk futbolunda tarih yazdı. Başarımızın tesadüfi olmadığını herkese göstereceğiz. Çok kaliteli transferler yaptık. Taraftar desteği devam ettiği sürece hiçbir problem çıkmaz. Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından biri ile çalışıyoruz. Bursaspor bundan sonra mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk için savaşır. Beşinci büyük olma yolunda hızla ilerleyeceğiz.”

Murat AKBAŞ

Haberin Devamı