Spor Bursa'da 3 puan sahipsiz kaldı

Bursa'da 3 puan sahipsiz kaldı

Paylaş
Bursa'da 3 puan sahipsiz kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 26.haftanın kapanış maçında Bursaspor evinde MKE Ankaragücü ile golsüz berabere kalarak 2 haftalık galibiyet orucunu bozamadı ve 3 puan alamadı

Bursaspor başında 100. maçına çıkan Ertuğrul Sağlam'a öğrencileri Ankaragücü ile 0-0 berabere kalıp hocalarına 3 puan hediye edemediler. Bu sonuçla beraber Bursaspor puanını 51'e çıkardı ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 9 puan gerisine düştü.

Haberin Devamı

Mesut Bakkal yönetiminde ilk puan kaybını yaşayan Ankaragücü ise puanını 32'ye çıkardı. Yeşil beyazlılar, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ankaragücü ise evinde, Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

Bursaspor'da Ömer Erdoğan 9.dakikada gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerek haftaya oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyme şansını yitirdi.

Timsahlar'da Ömer'in yanı sıra Mustafa Keçeli de 40. dakikadaki gördüğü sarı kart nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

MAÇ SONRASINDA DOSTLUK GÖSTERİLERİ YAŞANDI

Bursaspor-Ankaragücü maçının bitiminde de başlangıçta olduğu gibi tribünlerde dostluk görüntüleri yaşandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım futbolcuları birbirlerini kutlayıp forma değişikliği yaptı. Ankaragücü taraftarları, maçın sonunda futbolcularını tribüne çağırıp, “Böyle oynayın canımızı verelim” diye tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Taraftarlarını selamlayan Ankaragücü futbolcularını Bursaporlu taraftarlar da alkışladı. Ankaragücü taraftarları da, Bursaspor tribünlerinden gelen alkışlar üzerine “Şampiyon Bursa” tezahüratı yaptı.İki takım taraftarları bir süre birlikte tezahürat yaptı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Süleyman Abay xx, Serkan Akarca xx, Mehmet Cem Hanoğlu xx

Bursaspor: Ivankov xx, Ali xx, Ömer xx, Serdar xxx, Mustafa xx, Volkan xx (Dk.75 Sercan x), Bekir Ozan xx, Insua x (Dk.46 Ergiç xx), Ozan xx, Batalla xx (Dk.46 Altidore xx), Miller xx

Ankaragücü: Özden xx, Sapara xx, Bednar xx (Dk.57 Vittek x), Adem xx, Mehmet x, Kağan xx, Rajnoch xx, Özgür x (Dk. 83 Murat x), Zewlakow xx, Klukowski x, Gabric xx (Dk.72 Turgut x)

Sarı kartlar: Dk. 10 Ömer Erdoğan, Dt.40 Mustafa (Bursaspor), Dk.10 Bednar, Dk.40 Gabric, Dk.72 Özgür, Dk.77 Vittek, D.90 Turgut (Ankaragücü)