Gündem Bursa'da doğalgaz bomba gibi patladı

Bursa'da doğalgaz bomba gibi patladı

Paylaş
Bursa'da doğalgaz bomba gibi patladı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde açık unutulan sobadan sızan doğalgaz, ev sahibinin sigara yakmasıyla bomba gibi patladı

Camları kırılan ve eşyaları sokağa fırlayan evde bulunan 3 kişi yaralandı. Olay, sabaha karşı 04.00 sıralarında Gülbahçe Mahallesi Işık Sokak'taki Remzi Avcı’nın (50) evinde meydana geldi.

İddiaya göre, akşam doğalgaz sobasını kapatmayı unutan Remzi Avcı çocukları ile birlikte uyudu.Sabaha karşı uyanan Avcı, sigara yakınca evin içini dolduran doğalgaz bomba gibi patladı. Patlamanın şiddeti ile Remzi Avcı ile kızları Dilek (20) ve Gülizar Avcı (24) yaralanırken, oğlu Tahsin Soner Avcı (23) ise yara almadan kurtuldu.

Büyük bir gürültü ile patlayan doğalgaz mahalle sakinlerini de sokağa döktü. Korku ile sokağa dökülen vatandaşlar olan biteni anlamaya çalıştı. Bütün camları kırılan ve bazı eşyaları patlamanın etkisiyle sokağa fırlayan evdeki yaralılar için olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi istenirken, polis ekipleri de patlamanın olduğu evin çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Eve gelen Bursagaz ekipleri de doğalgaz hattını kesti. Patlama sonucu yaralanan 3 kişi Muradiye ve Şevket Yılmaz Devlet hastanelerine kaldırılarak altına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Uğur SAĞLAM/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı