Türkiye (Son Dakika) Bursa'da engelli kardeşine tecavüz edeni öldüren Yusuf için mahalleli sokağa döküldü

Bursa'da engelli kardeşine tecavüz edeni öldüren Yusuf için mahalleli sokağa döküldü

Paylaş
Bursa'da engelli kardeşine tecavüz edeni öldüren Yusuf için mahalleli sokağa döküldü

Bursa’da, geçtiğimiz günlerde engelli kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürmek suçundan tutuklanan Yusuf Parlak’ın salıverilmesi için mahalleli sokağa döküldü. Anne Aynur Parlak yaptığı açıklamada, "Oğlum dayanamadı namusunu temizledi, cinayet işlemedi. Ben Yusuf’umu istiyorum" dedi.

Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’nde, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Mehmet Karadoğan, otomobilde vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polisin yaptığı araştırmada Yusuf Parlak’ın, aynı zamanda arkadaşı olan Mehmet Karadoğan’ı engelli kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Yusuf Parlak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

"BEN YUSUF'U GERİ İSTİYORUM"

Parlak’ın tutuklanmasının ardından oturduğu Alemdar Mahallesi’nde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, sloganlar eşliğinde yürüdü. Parlak’ın ailesi ve akrabalarının da katıldığı yürüyüşte konuşan anne Aynur Parlak, "Yusuf cinayet işlemedi, sadece namusunu temizledi. Benim işitme engelli kızım var o adam benim kızımı kandırdı ve 3 yıl boyunca şantaj yoluyla benim kızımdan para aldı. Oğlum Yusuf bunu duyunca dayanamadı namusunu temizledi, cinayet işlemedi. Ben Yusuf’umu geri istiyorum. Adalet yerini bulsun, Yusuf benim elim ayağım, kolum her şeyim. Benim diğer 4 çocuğumda engelli" dedi.

OLAYSIZ SONA ERDİ

Polis ekiplerinin de güvenlik tedbirleri aldığı yürüyüş, açıklamanın ardından olaysız sona erdi.