Spor Bursa'da gündem Servet ve Koevermans

Bursa'da gündem Servet ve Koevermans

Paylaş
Bursa'da gündem Servet ve Koevermans

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor, PSV Eindhoven'in 1.91'lik dev golcüsü Koevermans ile Servet Çetin'i gündemine aldı

Önümüzdeki sezon Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Bursaspor, transferde arayışlarını yoğun bir şekilde sürdürürken, golcü oyuncu listesinin başında PSV Eindhoven’ın forveti Danny Koevermans bulunduğu öğrenildi.

Hollanda Milli Takımı formasını 4 kez giyen ve 1 gol atan 32 yaşındaki PSV Eindhoven takımının yıldız golcüsü Danny Koevermans, Bursaspor’un teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Ancak Danny’nin sözleşmesinin sürmesi nedeniyle yeşil beyazlı yönetimin, 1.91 metre boyundaki dev santrforun kulübü PSV ile bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.

SAĞLAM: SERVET'İ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin’in, bugün bir gazetede yer alan, "Bursaspor’a hayır demem" açıklamasının anımsatılması üzerine Sağlam, şöyle dedi:

"Servet ile ilgili Galatasaray kulübüne bir teklif yapmadık, ama bundan sonraki dönemde ne olacağını bilemeyiz.

Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bünyemize uygun oyuncularına talip olabileceğimizi söylemiştik. Tabii Servet’i de takımımızda görmek isteriz."

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı