Spor Bursa'da hüzün

Bursa'da hüzün

Paylaş
Bursa'da hüzün

Ankaragücü'nü desteklemek için başkente akın eden Bursasporlu yönetici ve taraftarlar, Kanarya'nın maçı kazanmasının ardından hayal kırıklığı yaşadılar

Ankaragücü-Fenerbahçe maçı için Bursasporlu yöneticiler ve taraftarlar başkente adeta çıkarma yaptı.

Başkent temsilcisine büyük destek veren Yeşil-Beyazlı futbolseverler, Fenerbahçe’nin farklı galibiyetinin ardından büyük üzüntü yaşadı.

PARKTA BULUŞTULAR

Ankara’ya özel otomobilleriyle yola çıkan Yeşil-Beyazlı taraftarları için başkent girişinde emniyet güçleri barikat kurdu.

Güvenlik zafiyetini ortadan kaldırmak için 16 plakalı araçları şehir girişinde arayan polis, kimlik sorgularının ardından taraftarların şehre girişlerini sağladı.

Bursa’dan gelen taraftarlarla Gençlik Parkı’nda buluşan Ankaragüçlü taraftarlar “Şampiyon Bursaspor” tezahüratı yaptı.

MAÇI KAÇA SATTINIZ?

İkinci yarının hemen başında Fenerbahçe’nin 2’nci golü sonrasında Ankaragücü taraftarları, futbolcuların aleyhinde tezahürat yapmaya başladı.

“Yönetim maçı kaça sattınız?” şeklindeki tezahürat sonrasında Ankaragücü Başkan Ahmet Gökçek, kale arkasında bağıran taraftarlara doğru yönelerek tepki gösterdi.

Bu arada kale arkasında bulunan taraftar grubunun bir bölümü, 3’üncü gol sonrasında “Onuru olan dışarı çıkar” diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan 29. dakikada Ankaragücü’nün ofsayt nedeniyle sayılmayan golünün ardından Ankaragüçlü taraftarlar “Aziz Yıldırım dışarı” şeklinde tempo tuttu.

Yalçın TÜRK

2

Haberin Devamı