Gündem Bursa'da tecavüz dehşeti

Bursa'da tecavüz dehşeti

Paylaş
Bursa'da tecavüz dehşeti

Bursa'da evde 7 yaşındaki yeğeni ile oturan 30 yaşındaki E.A.'ya tecavüze yeltenen 21 yaşındaki Kenan H., genç kızın verdiği 30 TL ile tecavüzden vazgeçt, parayı aldıktan sonra genç kızı bıçakladı

Gürsu’nun İstiklal Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan E.A. dün evde ağabeyinin 7 yaşındaki kızı H.A. ile otururken zilin çalması sonucu kapıyı açınca, tanımadığı Kenan H. ile karşılaştı.

İddiaya göre daha sonra Kenan H., bir isim sorduğu genç kızı iterek eve sokup kapıyı kapattı. Bu sırada E.A.’ya tecavüz etmeye çalışan Kenan H., ağlayıp kendisine yalvaran E.A.’yı dövdü, yeğeni H.A.’yı ise iterek yere düşürdü.

Bu sırada E.A.’nın, “Bana tecavüz etme sana para vereceyim” demesi üzerine tecavüzden vazgeçen Kenan H., E.A.’nın verdiği 30 TL’yi aldıktan sonra tekrar genç kıza tecavüze yeltendi.

Bu sırada H.A.’nın balkona çıkıp bağırması sonuncu paniğe kapılan Kenan H., daha sonra kendisini zorla evden dışarı atmak isteyen E.A.’yı 7 yerinden bıçakladı.

Kanlar içersinde balkona çıkıp yardım isteyen genç kız yere düşerken, kaçan saldırgan ise kendisini takip eden mahalle bakkalı 40 yaşındaki Sami Balyemez’i karnından hafif yaraladı.

KÜÇÜK KIZ ZANLI İLE YÜZLEŞİNCE KORKTU

Bu arada, gözaltına alınan Kenan H. E.A ve olaya tanık olan H.A. adındaki yeğeni tarafından teşhis edildi.

Teyzesine tecavüze yeltenip bıçaklayan zanlıyı görünce ağlayan H.A. “Neden bize kötülük yaptın. Teyzemi niçin üztün, bizi korkuttun. Burada durmak istemiyorum” diyerek ağladı.

Bir süre önce askerden terhis olduğu öğrenilen ve suç kaydına rastlanmayan Kenan H. gasp ve cinsel istismar, bıçakla yaralama suçlarından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Hüseyin TÜCCAR-Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA (DHA)