Türkiye (Son Dakika) Bursa'da zincirleme facia: 3 ölü, 6 yaralı

Bursa'da zincirleme facia: 3 ölü, 6 yaralı

Paylaş
Bursa'da zincirleme facia: 3 ölü, 6 yaralı

Bursa'nın Karacabey ilçesi Gölkıyı Kavşağı'nda, dönüş yapmak isteyen TIR´a Avusturya´dan tatil için gelen cip çarptı. Arkadan gelen bir otomobilin de cipe çarptığı kazada 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Bursa-İzmir Karayolu´nun 51´inci kilometresindeki Gölkıyı Kavşağı´nda meydana geldi. Gölköyü Kavşağı´nda, dönüş yapmak isteyen TIR´a içinde Avusturya´dan İzmir´deki bir yakınlarının düğününe katılmak için geldikleri bildirilen ailenin bulunduğu cip çarptı. Cipe de arkadan gelen bir otomobili çarptı. Kazada, aynı aileden 77 yaşındaki Vedat Sağman, 53 yaşındaki Nuri Sağman ve 47 yaşındaki Selma Özbingöl öldü, 6 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20338","20338","201408","20338-173293.jpg","1", "0","Zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı");

Yaralılardan 22 yaşındaki Özge Fatma Kayalı, 65 yaşındaki Nezaket Sağman ile 55 yaşındaki Mustafa Kayalı, Karacabey Devlet Hastane´ne diğer 3 yaralı da Bursa´daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İhbar üzerine sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, kaza yerine AFAD ekiplerini çağırdı. AFAD görevlileri ceset ve yaralıları sıkıştıkları araçtan çıkarıldı.

Güvenlik güçleri kaza nedeniyle sıkışan trafiği açmak ve yolu temizlemek için yoğun çaba harcadı. Kontrollü olarak geçişe izin verilen Bursa-İzmir Karayolu, 2 saatlik çalışma ardından trafiğe açıldı.

Uğur SAĞLAM-Aydın FİDAN/KARACABEY(Bursa), (DHA)