Faik Gürses Bursa'dan sağlam adımlar
HABERİ PAYLAŞ

Bursa'dan sağlam adımlar

Ertuğrul Sağlam her hafta bir başka ders veriyor. Toplu taşımacılık değil, toplu savunma ve hücum adına bir takım nasıl oynar, onun dersini. Bunun semeresini milli takıma oyuncu vererek gördü. Sadece seyirci ile ilgili bir notum olacak. Tekbirin futbolda işi ne? Varsa, ondan sonraki küfürü nereye koyacağız? Teksas’tan bir açıklama bekliyorum. Harika takıma bu tezahürat biçimi yakışmıyor.

ABDULLAH AVCI ÜZERİNE

Bir değil, tam üç defa hem de üst üste Fenerbahçe’yi yeniyorsun. Takım adına sekiz eksiğin var. Üstteki adamla bu adamın yerli oluşu sarıbenizlilerin, kızılderilileri püskürtüşünü andırmıyor mu? Tesadüf olurda bu kadar olmaz. Bunda da teknik adamlık hüneri çok fazla.

Haberin Devamı

SAYIN BAŞKANVEKİLİ

Nihat Özdemir’in, “Aydınus, Fenerbahçe düşmanı” dediğini biri bana anlatsa inanmam. Görmem lazımdı, ne yazık ki gördüm ve işittim. İnanıyorum ki Fenerbahçe Başkan Vekili tv’den ne dediğini bir izlese kendi de kahrolacak. Devam ediyor, “Bizi hakem yendi” diye ilave ediyor. Yok, yok Nihat Bey sizi yendiren adam içerde. Hem de çok yakında. Ve ne yazıkki kovduğunuz adamla 3 yıl sözleşme yaptınız.

BİR HAKEM DRAMI

Bursaspor-Trabzonspor, Beşiktaş-Galatasaray ve son olarak Belediye-Fenerbahçe maçı. Aslında Fırat’ı katleden MHK. Bu kadar hata yapan hakemi üst üstte zorluk derecesi yüksek maçlara verirseniz olacağı budur. Fırat, Cristian ile Ekrem’i atamadı. Atsa doğru olan diğer kararları ile birlikte maçın adamı olacak. Alex’e gösterdiği kartın da doğruluğu ne yazık ki yanlışlarının önüne geçemedi. Bozuk para gibi harcandı Fırat.

DENİZLİ’NİN KEHANETİ

Bekleyin 4-5 hafta sonra zirvede neler olacak demeye kalmadı, Fenerbahçe 7’nci maçta da galibiyet göremedi. Beşiktaş öyle sessiz ki, Denizli’nin iddialı demeçleri olmasa, Beşiktaş’ın ligde olup olmadığı bile tartışılacak. Galiba böylesi daha iyi.

BAK CANER KARDEŞ

Madrid’de Galatasaray’ı mahvettin, rövanşta ise turu katlettin. Buna rağmen hocan sana forma veriyorsa, çıkaracağın ders senin iftihara mı gececeğini, yoksa ikmale mi kalacağını gösterecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder