Gündem Bursalı'nın hacdaki galibiyet duası tuttu!

Bursalı'nın hacdaki galibiyet duası tuttu!

Paylaş
Bursalı'nın hacdaki galibiyet duası tuttu!

Bursa'da muhtarlık yapan Süleyman Atış, Kâbe'yi Bursaspor formasıyla tavaf etti ve...

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nin muhtarlığını yapan 43 yaşındaki Süleyman Atış, hac ibadetini Bursaspor forması ile yerine getirdi. Kutsal topraklardaki ziyareti sırasında Beşiktaş maçı için galibiyet duası eden Atış, hacda Beşiktaş forması giyen bir kişiyi gördüğünü ve birlikte Kabe'yi ziyaret etmeyi teklif ettiğini söyledi. Atış, "Ona, Kabe'yi birlikte tavaf edelim. Bursaspor-Beşiktaş dostluğu başlatalım' dedim. Gelmedi. Gelse belki de Beşiktaş'ın (2-1) yenildiği maç berabere sona erecekti" dedi.

KAPTAN ÖMER'İN FORMASINI GİYDİ

Haberin Devamı

Yıldırım İlçesi'nde Beyazıt Mahallesi'nde 4 yıl muhtar vekilliği yaptıktan sonra geçtiğimiz Mart ayında muhtarlığa seçilen Bursaspor taraftarı Süleyman Atış, 20 Kasım'da Bursa kafilesi ile hacca gitti. Süleyman Atış, hacca giderken tüm karşılaşmalarını kombine bilet ile izlediği ve çok sevdiği Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan'ın giydiği 4 numaralı formayı da yanından ayırmadı.

'HUSUMETİ BİTİRELİM' DEMİŞ

Hac görevini yerine getirirken Bursaspor'un maçlarının sonuçlarını cep telefonu ile takip eden Süleyman Atış, "Hacda insanlar ilk önce ihrama girerler. Bir gün ihramda kalınır. Arife gününe kadar ibadet normal kıyafetler ile olur. Bende Bursaspor formasını tercih ettim. Yeşil-beyaz forma ile tavaf ettim. Hatta Beşiktaş formasını giyen bir kişiyi de gördüm. Yanına gidip,'her iki takım arasındaki husumeti kutsal topraklarda bitirelim ve birlikte Kabe'yi tavaf edelim' dedim. Kabul etmedi. Ben tek başıma Bursaspor için dua ettim. O arkadaşla birlikte dua etseydik belki de Beşiktaş'ın yenildiği maç berabere sonuçlanacaktı. Benim forma ile yaptığım ibadeti KÔbe'de bulunan bekçilere görüntülettim" dedi.

'MADDİ DESTEĞİ DE İŞADAMLARI VERSİN!'

Haberin Devamı

Bursaspor'a manevi desteği hacda dua ederek kendisinin verdiğini söyleyen Süleyman Atış, şampiyonluğa oynayan takımlarına maddi desteği ise Bursa'da yaşayan işadamlarının vermesini istedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Süleyman Atış ile röportaj

- Atış'ın Kabe'deki görüntüsü (Cep telefonu)

- Atış'ın şeytan taşlamadaki görüntüsü (Cep telefonu)

KJ: Haber: Emre KOŞAK / Kamera: Faruk KAHRAMAN / BURSA (DHA)