Spor Bursa'nın golcüleri sessiz

Bursa'nın golcüleri sessiz

Paylaş
Bursa'nın golcüleri sessiz

Turkcell Süper Lig'in zirvesinde yer alan Bursaspor'da, golcüler son haftalarda rakip fileleri havalandırmayı unuttu

Son bir yıldır transferin en gözde ismi olan, yurt dışı ve yurt içinden birçok takımın kadrosuna katmak istediği Sercan Yıldırım, en son golünü Bursaspor’un 2-1 kazandığı Denizlispor maçında attı.

Bu karşılaşmada 67. dakikada rakip fileleri havalandıran Sercan, 4 maç, 397 dakikadır gol sevinci yaşayamadı. Bursaspor’un, yıldızı özellikle ilk yarının sonlarına doğru parlayan, performansıyla yabancı takımların da dikkatini çeken oyuncusu Ozan İpek de, Sercan Yıldırım gibi son golünü Denizlispor maçında attı.

Bu karşılaşmanın 35. dakikasında Bursaspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydeden Ozan İpek, bu sevinci bir daha yaşayamadı. Genç futbolcu, 4 maç, 415 dakikadır rakip filelere gol gönderme başarısı gösteremiyor.

BATALLA, EN SON KASIMPAŞA MAÇINDA ATTI

Arjantinli orta saha futbolcusu Pablo Martin Batalla da Bursaspor’un suskunluğa bürünen futbolcuları arasında yer aldı.

Ozan İpek gibi ilk yarının ortalarında itibaren performansında ciddi bir yükselme olan Batalla, deplasmanda 2-0 kazanılan Kasımpaşaspor maçı sonrası adeta gol atmayı unuttu.

IVANKOV VE ÖMER GOLCÜLERİ UTANDIRIYOR

Bursaspor’un gol ayaklarının suskun olduğu son haftalarda gol atma sorumluluğunu kaleci Ivankov ile defans oyuncusu Ömer Erdoğan üstlendi.

Yeşil-beyazlı takımın 2-0’lık galibiyetiyle sona eren Manisaspor maçında Ivankov, 45. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirirken, defans oyuncusu Ömer Erdoğan da 89. dakikada galibiyeti perçinleyen golü attı.

Ivankov ve Ömer Erdoğan, 2-1 kazanılan Antalyaspor maçında da sahneye çıktı. Antalyaspor’un, Necati’nin golüyle 7. dakikada öne geçtiği karşılaşmada, Ivankov, 14. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirerek skora denge getirirken, Ömer Erdoğan, 78. dakikada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

2

Haberin Devamı