Spor Bursa'nın zorlu virajı

Bursa'nın zorlu virajı

Paylaş
Bursa'nın zorlu virajı

Turkcell Süper Lig'de 3. sırada bulunan Bursaspor, 4 haftada ikisi Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere Fenerbahçe ile 3 kez karşılaşacak

Bursa ekibi, bunlardan ikisini rakip sahada oynayacak. İkinci yarının ilk maçı hava şartları nedeniyle ertelenen Bursaspor, hafta sonunda Eskişehirspor’u sahasında 3-1 yenerek yoluna devam etti.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından ligde üçüncülüğe tırmanan yeşil-beyazlılar, zorlu bir viraja girecek. Ligde ve kupada iddialı olan Bursa ekibi, 4 haftalık zorlu süreçten kayıpsız çıkmayı hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar, bu süreçte yapacağı 6 maçta, ikisi Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere Fenerbahçe ile 3 kez karşılaşacak. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak Bursaspor, hafta sonunda Ankaragücü’ne konuk olacak.

Gelecek hafta içinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak Bursa ekibi, birkaç gün sonra yine sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Bir hafta sonra ligde Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan Bursaspor, sonraki hafta Sivasspor’u konuk edecek.

Haberin Devamı