Spor Bursaspor 3 imzaya çok yakın

Bursaspor 3 imzaya çok yakın

Paylaş
Bursaspor 3 imzaya çok yakın

Bursaspor, kadrosuna katmak için haftalardır temasta bulunduğu 3 yabancı futbolcuyla imza aşamasına geldi

İngiltere’den dönen transfer komitesi üyelerinin İskoç sağ kanatta oynayan Whittaker, İngiliz kaleci Scott Carson ve Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

YA BROWN YA EDU

Yeşil-beyazlı takımın İskoçya’nın Celtic Kulübü’nün 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Scott Brown ve Glasgow Rangers’ın ABD’li orta saha oyuncusu Edu ile de görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Yönetimin İngiliz ekibi Blackburn’un da Edu’yu istemesi nedeniyle Glasgow Rangers kulübünün 2 milyon euroluk bonserviste fazla indirim yapmadığı, bu gelişme yüzünden bonservisinde ufak pürüzler kalan Brown ya da Edu arasında tercih yapılacağı ifade edildi.

ÖZLÜCE ZİRVESİ

Yurtdışından dönen yönetici Erkan Kamat, Özlüce Tesisleri’nde yönetim kurulu üyeleri, menajer Engin Kırkpınar ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la bir araya geldi.

Anlaşmaya varılan kaleci Scott Carson, Stewen Whittaker, N’Guemo ile gündemdeki Edu ve Scott Brown konusu ele alındı. Bu arada geçen yıl yeşil beyazlı takımda oynayan Jozy Altidore’un durumu da görüşüldü.

SOMUT ADIM

Toplantıda İngiliz ekibi West Bromwich Albion’un 26 yaşındaki file bekçisi Scott Carson, Glasgow Rangers’ın sağbeki Steven Whittaker, Fransız ekibi AS Nancy’nin 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo ve bonservisi İspanya’nın Villarreal takımında bulunan ABD’li forvet Jozy Altidore için son adımlar atılma kararı alındığı öğrenildi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı