Spor Bursaspor Abdoun'un peşinde

Bursaspor Abdoun'un peşinde

Paylaş
Bursaspor Abdoun'un peşinde

Bursaspor, Kavala'nın 25 yaşındaki Cezayirli futbolcusu Djamel Abdoun ile ilgileniyor

Gelecek sezon yeni bir kadroya sezona iddialı girmeye hazırlananan Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerine başladı.

Yeşil-beyazlı yönetimin, Yunanistan’da Kavala takımının forması giyen Cezayirli Djamel Abdoun için görüşme hazırlığında olduğu öğrenildi.

ORTA SAHADA OYNUYOR

Yunan liginin en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve orta sahada görev yapan 25 yaşındaki futbolcunun 1 milyon Euro olan bonservisi için yeşil beyazlı yönetim pazarlığa oturacak.

Kavala’da 28 maçta 3 kez rakip fileleri havalandıran Abdoun, Ajaccio ve Nantes formaları da giyerken, Sedan’da da kiralık olarak oynadı. Türkiye’de Bursaspor başta olmak üzere Kayserispor ve Trabzonspor’un da yetenekli futbolcunun peşinde olduğu öğrenildi.

MCGREGOR’A YENİ TEKLİF

Rangers, Bursaspor’un yanı sıra Avrupa’nın önemli takımlarının transfer listesinde olan kalecisi Allan McGregor’a sözleşmesini uzatmak için teklifte bulundu.

tribalfootball.com’un haberine göre 29 yaşındaki İskoç kaleci ile Aston Villa, Bursaspor ve Sevilla gibi önemli takımların görüştükleri ve takımlarına kazandırmak için yarış içinde bulundukları belirtilirken, Rangers yönetiminin tecrübeli eldivenden vazgeçmek istemediği ve sözleşmesini uzatarak 35 yaşına kadar Ibrox’da görmek istedikleri ifade edildi.

Anlaşmada Rangers’ın yıllık 700 bin pound teklif edeceği ancak daha büyük bir teklif gelmesi durumunda ise şartların zorlanmayacağı belirtildi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı