Spor Bursaspor bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı

Bursaspor bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı

Paylaş
Bursaspor bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı

Bursaspor bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı

Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Bursaspor'un bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı.

Haberin Devamı

"Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı Boğaz’da dalgalanacak" tezahüratları yapan Bursasporluların istekleri gerçekleşti.
Yeşil beyazlı renklere sahip Bursaspor’un 25x8 metre ebatındaki dev bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asıldı.

Bursasporlu yöneticilerden 2. Başkan Haluk Özkıyıcı, Mali As Başkan Mustafa Yedikardeş, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetici Öztürk Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Genel Müdür Osman Nuri Biçer ve basın mensuplarının yer aldığı kafile önce Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne geldi.

Burada Boğaziçi Köprüler Koruma Şube Müdürlüğü’nde bekletilen kafile daha sonra 17. Bölge Müdürlüğü ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne getirildi. Ayrı bir araçla köprüye getirilen yeşil beyazlı dev bayrak köprüye asıldı. Bursa’dan İstanbul’a gelen 50 kadar yeşil beyazlı taraftardan 7’si, yöneticilerle birlikte köprüye alındı. Basın mensupları töreni denizden tekne ile takip edebildi.

Haberin Devamı

Bayrak asıldığında köprünün üzerinde tezahürat sesleri yükseldi. Boğazda seyreden gemiler, tekneler ve yatlar da kutlamalara korna ve sirenleriyle eşlik etti. Bursaspor kafilesi daha sonra Boğaziçi Köprüsü’ne hareket etti. Kafile, ikinci dev bayrağı da Boğaziçi Köprüsü’ne asacak.

Ömer ERDEM-Emre KOŞAK/İSTANBUL, (DHA)