Spor Bursaspor Cisse'ye talip

Bursaspor Cisse'ye talip

Paylaş
Bursaspor Cisse'ye talip

Yurt dışına giden ve görüşmelerini tamamlayarak Türkiye'ye dönen Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer listesinde bulunan futbolcular ile görüşmelerini tamamladı

Bursaspor’un, bu sezon Bundesliga’da kritik maçlar kazanarak ligde kalmayı başaran Frieburg’un 1.91’lik dev santrforu 30 yaşındaki Mohammadou İdrissou’nun ardından aynı takımda forma giyen 25 yaşındaki Senegalli futbolcu Papiss Cisse’ye de talip olduğu öğrenildi.

Yurt dışındaki görüşmelerini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan’ın, Cisse’nin menajerleriyle bir araya gelerek Frieburg takımında 16 maçta 8 gol kaydeden yetenekli futbolcu için pazarlık yaptığı öğrenildi.

AVRUPA’DA BÜYÜK SES GETİRECEĞİZ


Hem ligde hem de Avrupa’da iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Mesut Mestan, uzun süredir takip ettikleri isimlerle görüştüklerini belirtti. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Mestan, “İzlediğimiz isimlerle yavaş yavaş anlaşıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Bursaspor yeni sezonda Avrupa’da da büyük ses getirecek” dedi.

Kimsenin tartışmayacağı milli bir futbolcuyla el sıkıştıklarını da belirten Mesut Mestan, “İsmini şu anda saklı tutuyoruz. Transfer sezonu açıldığında sözleşme imzalamak için Bursa’ya gelecek” diye konuştu.

Haberin Devamı