Spor Bursaspor gol ve puan peşinde

Bursaspor gol ve puan peşinde

Paylaş
Bursaspor gol ve puan peşinde

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk gol ve ilk puan sevincini yarın sahasında konuk edeceği Manchester United karşısında yaşamak istiyor

Tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Bursaspor, yer aldığı C grubundaki ilk maçında İspanya’nın Valencia takımını konuk etmiş ve sahadan 4-0 gibi beklemediği farklı bir yenilgiyle ayrılmıştı.

Yeşil-beyazlılar, Glasgow Rangers ile deplasmanda oynadığı maçı da 1-0 kaybetmişti. Geçen ay C Grubu’ndeki üçüncü maçında Manchester United’e konuk olan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında iyi futbol sergilemesine karşın sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

Bugüne kadar Avrupa kupalarında 14 maçta rakip fileleri 26 kez havalandıran yeşil-beyazlı takım, Manchester United karşısında Şampiyonlar Ligi’ndeki hem ilk puan veya puanlarını kazanmaya hem de ilk golünü atmaya çalışacak.

Bursaspor’un ilk golünü atacak futbolcu, "UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golü atan kişi" olarak adını kulüp tarihine yazdıracak.

BURSASPOR SON SIRADA

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda geride kalan 3 maçta henüz galibiyeti bulunmayan Bursaspor, son sırada yer alıyor. Grupta 2 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Manchester United, 7 puanla lider durumda.

Haberin Devamı