Spor Bursaspor puan farkı için sahada

Bursaspor puan farkı için sahada

Paylaş
Bursaspor puan farkı için sahada

Bursaspor, Kayserispor'a karşı şeytanın bacağını kırmak ve 3.lük mücadelesi verdiği rakibi Gaziantepspor ile puan farkını korumak istiyor

6 hafta sonra galibiyetle tanışan, Bursaspor yarın zorlu Kayseri deplasmanında 3 puan arayacak. Son haftalarda düşüşe geçen Kayserispor’a konuk olacak olan yeşil-beyazlı ekip, rakibine karşı deplasmanda galibiyet alamıyor.

Rakibi ile Süper Lig’de oynadığı 13 maçta 5 beraberlik 8 mağlubiyet alan Bursaspor, 6 gol atıp kalesinde ise 19 gol gördü. 57 gün sonra taraftarı önünde galibiyetle tanışan Bursaspor, Kayserispor’u mağlup ederek hem rakibine karşı ilk galibiyetini almak hem de sıralamadaki yerini korumak istiyor.

IVANKOV VE INSUA YOK

Bursaspor’da Kayserispor maçı öncesi kaleci Ivankov ve İnsua’nın sakatlıkları sürüyor. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli kaleci, Manisaspor’un ardından bu hafta da forma giyemeyecek.

Ertuğrul Sağlam, Ivankov’un yerine kaleyi yine genç oyuncu Yavuz’a teslim edecek. İvankov’un yanı sıra orta sahanın tecrübeli ismi İnsua da Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SERCAN, TURGAY VE VEDERSON KART SINIRINDA

Bursaspor’da genç oyuncu Sercan, golcü oyuncu Turgay ile başarılı savunmacı Vederson sarı kart sınırında bulunan futbolcular. Sercan, Turgay ve Vederson Kayserispor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MAÇIN HAKEMİ BARIŞ ŞİMŞEK

Kayseri Kadir Has Stadı’nda saat 19.00’de başlayacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını M.Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak.

Bu sezon Bursaspor’un ligde hiçbir maçında görev almayan Şimşek, en son 21 Aralık 2010’da Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile oynanan karşılaşmada düdük çaldı. Bursaspor, İzmir deplasmanında Karşıyaka’yı 2-0 yenmişti.

Bursaspor’un Kayserispor karşılaşmasına şu muhtemel kadroyla çıkması bekleniyor: "Yavuz, Ali, Serdar, İbrahim, Vederson, Volkan, Ergic, Bekir, Ozan, Batalla, Miller.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı