Spor Bursaspor taraftarından Sadri Şener'e tepki

Bursaspor taraftarından Sadri Şener'e tepki

Paylaş
Bursaspor taraftarından Sadri Şener'e tepki

Bursaspor taraftarından Sadri Şener'e tepki

Bursaspor Taraftarlar Derneği adına bir açıklama yapan basın sözcüsü Murat Vatansever, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan kupa finali öncesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in maç öncesinde yaptığı açıklamaları talihsizlik olarak nitelendirdi.
Açıklamada özellikle “Süper Kupa finali” ile ilgili bölümün kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden olduğunu savunan Vatansever, şunları söyledi:
“Sayın Şener demecinde ‘Fenerbahçe’yle çok kısa bir zaman dilimi içerisinde üst üste 3 maç oynayacağız, biri bugün finalde, biri ligin son haftasında, son olarak da Süper Kupa finalinde’ şeklinde konuşmuş ve kupa finali öncesi Urfa’da iki takım taraftarları arasındaki medeni tavırlardan ve dostluktan bahsetmiştir. Sözkonusu konuşma ‘Süper Kupa’ bölümü dışında gayet yapıcı ve olumlu mesajlar içeren bir konuşmadır. Kupa finali henüz oynanmamışken ve lig şampiyonu belli değilken; üstelik belki de şampiyonu belirleyecek en önemli karşılaşmalardan birini son hafta Fenerbahçe’yle oynayacak bir kulübün başkanı Süper Kupa finalini Fenerbahçe ile oynayacaklarını nasıl söyleyebilmektedir. Sayın Şener bu ifadeyi kullandığı sırada Süper Kupa finali için Trabzon -Bursa, Fenerbahçe-Bursa ve Trabzonspor-Fenerbahçe altenatifleri hemen hemen eşit mesafede geçerliliklerini korumaktaydı. Dürüst kişiliğinden zerre kadar kuşku duymadığımız sayın Şener’in bu talihsiz açıklaması şu sıralar hazır kıta bekleyen komplo teorisyenlerine fazlasıyla malzeme vermiştir.”

Haberin Devamı

DÜZELTME VE ÖZÜR BEKLİYORUZ

Sadri Şener’in yaptığı açıklamanın, son hafta oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasına farklı anlamlar yüklediğini de dile getiren Murat Vatansever açıklamasında, “Daha öncede belirtiğimiz gibi dürüstlüklerinden zerre kadar kuşku duymadığımız gerek sayın Şener’den gerekse Trabzonspor camiasından bir düzeltme ve özür beklemenin tüm spor kamuoyunun hakkı olduğuna inanıyoruz” sözlerine yer verdi.

Emre KOŞAK / BURSA,(DHA)