Spor Bursaspor tura inanıyor

Bursaspor tura inanıyor

Paylaş
Bursaspor tura inanıyor

Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin umutlarını yitirmediklerini söyledi

Sağlam, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantıda, perşembe akşamı kendilerini çok zor bir maçın beklediğini, ancak birçok kişinin aksine turu geçeceklerine dair inançlı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadıkları maçta alınan 3-0’lık yenilgiye üzüldüğünü ifade eden Sağlam, "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı 3-0’ın rövanşında turu geçmek kolay olmayacak. Nasıl Kadıköy’de 2 dakikada 2 gol yemişsek, perşembe akşamı 2 dakikada iki gol, 15 dakikada 3 gol atabiliriz" diye konuştu.

ZAPO VE SERCAN MAÇ GÜNÜ BELLİ OLACAK

"Ben takımımın turu geçecek kaliteye sahip olduğunu biliyorum" diyen Sağlam, şöyle devam etti: "Perşembe akşamı yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak, sahadan tarihi bir sonuçla ayrılabiliriz.

Zor işi başarana, umutlarımız tükenene kadar turu geçmek için gerekli çabayı vereceğiz. Oyun kuralları çerçevesinde taraftarlarımızla birlikte rakibe gerekli baskıyı kurmaya çalışacağız."

Sağlam, sakatlığı bulunan Sercan Yıldırım ile hasta olan Zapatocny’in her geçen gün daha iyiye gittiğini, iki futbolcunun perşembe günü oynayıp oynamayacaklarının maç saati belli olacağını bildirdi.

Sağlam, bir gazetecinin, "Daha önceki bir açıklamanızda, ’Çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleştiğimiz için mutluyuz’ demiştiniz. İlk maçı 3-0 kaybettiniz. Hala mutlu musunuz" yönündeki sorusuna, "O zaman bunu inanarak söyledim. Ancak bu eşleşmeden dolayı mutlu olup olmadığımı perşembe akşamki maçın ardından söylerim" yanıtını verdi.

2

Haberin Devamı