Spor Bursaspor'un konuğu Galatasaray

Bursaspor'un konuğu Galatasaray

Paylaş
Bursaspor'un konuğu Galatasaray

Süper Ligin 29'uncu haftasında Bursaspor, yarın sahasında Galatasaray’ı konuk edecek.

Ligin ikinci yarısında istikrarı yakalayamayan ve aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan, Bursaspor, ilk dört içerisinde kalmak isteyen Galatasaray ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Bursaspor, ligdeki kötü gidişini durdurmak ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için, Galatasaray’ı yenmek istiyor. Ancak deplasmanda Akhisar Belediyespor’dan 5 gol yiyen yeşil beyazlıların nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merak uyandırıyor.

HAKEM HALİS ÖZKAHYA


Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat. Halis Özkahya bugüne kadar Bursaspor’un 17 maçında görev yaptı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 8 galibiyet,3 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Özkahya en son Bursaspor'un İstanbul’da 1-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçını yönetmişti.

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA


Bursaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig’de yarın 96'ıncı Kez karşılaşacak. Bu maçlarda Galatasaray 48, Bursaspor ise 22 kez kazanırken, 25 maç beraberlikle sonuçlandı. Bursa’da oynanan 58 maçta yeşil beyazlılar 22 galibiyet, 22 beraberlik alırken 14 kez yenildi. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

BURSASPOR'DA 2 EKSİK VAR


Bursaspor’da Galatasaray maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Yeşil beyazlılarda sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ile Furkan Özçal takımdaki yerlerini alamayacak.

Haberin Devamı