Spor Bursaspor yenilgiyi unutmak istiyor

Bursaspor yenilgiyi unutmak istiyor

Paylaş
Bursaspor yenilgiyi unutmak istiyor

Bursaspor yenilgiyi unutmak istiyor

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisini, atasözünde denildiği gibi ’Her şerde bir hayır vardır’ mantığıyla değerlendiriyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Nayman, dün akşamki maçta istenildiği gibi mücadele etmediklerini, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un da belki kendileri adına sezonun en iyi futbolunu oynadığını belirterek, hakemin de böylesine önemli bir maça göre iyi bir yönetim sergilemediğini savundu.

Hakem Bünyamin Gezer’in tüm takdir haklarını ev sahibi takım lehine kullandığını ileri süren Nayman, girdikleri bazı pozisyonları da şanssızlıklar nedeniyle kullanamayınca sahadan arzu etmedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.

Nayman, şampiyonluk yolunda bu tür sonuçların doğal olduğunu, dünyanın en büyük kulüpleri sayılan Real Madrid ve Milan’ın bile bu tür yenilgiler aldığını kaydederek, şunları söyledi:

"Hocamızın da dediği gibi biz her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Evet bu yenilgi önemli bir avantajımızı götürdü ama dünyanın sonu değil. Hala zirvedeyiz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisini, atasözünde dendiği gibi, ’Her şerde bir hayır vardır’ mantığıyla değerlendiriyoruz. Sağlık olsun, daha kredimiz var. Belki ileride, telafisi olmayan bir dönemde takılacaktık. Şimdi bu maçı unutup önümüze bakmalıyız."

Haberin Devamı