Spor Bursaspor yönetiminden Vali Karaloğlu'na ziyaret

Bursaspor yönetiminden Vali Karaloğlu'na ziyaret

Paylaş
Bursaspor yönetiminden Vali Karaloğlu'na ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Bölükbaşı, yöneticiler Ali Büyükkurt, Ali Turan, Yahya Bahadır, İlyas Acar, Sadettin Garip, Kemal Kirevetözen, Nihat Akınoğlu, Enver Kumova, Hasan Gülayan, Mehmet Küçükyalçın ile Denetleme Kurulu Başkanı Kamuran Şakir’in de katıldığı ziyarette yaptığı açıklamada, üyelerinin teveccühüyle göreve geldiklerini ve ilk ziyaretlerini Vali Karaloğlu’na gerçekleştirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübü’nün kentin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu belirten Bölükbaşı, "Bursa’da da çok seviliyor. Zaman zaman fazla sevildiğinden dolayı da sıkıntılar oluşabiliyor. İnşallah ben ve yönetimim, mülki amirlerimiz, iş adamlarımız, taraftarlarımız, basınımızla Bursaspor’un etrafında toplanıyoruz. Yeni dönemde bu birlikteliğin devam edeceğini biliyoruz" dedi.
Vali Karaloğlu ise Bursaspor’un kentte sadece bir futbol kulübü olmadığını ifade ederek, "Başkanımıza ve yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Bursa bir spor şehri. Bursaspor sadece bir futbol takımı değil. Futbol takımının ötesinde. Bursaspor galip geldiğinde sokaktaki insanlar daha mutlu, kaybettiğinde ise mutsuz oluyor. İnşallah daha başarılı bir döneme gireriz. Futbolu yönetmek çok kolay değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kulüplerin özellikle finans durumlarında sıkıntılar yaşadığını aktaran Karaloğlu, şöyle konuştu:
"Kolay değil, zor bir işe girdiniz. Allah kolaylık versin. Bursaspor bu kenttin en önemli marka değerlerinden birisi. Onu en yukarıda tutmamız gerekiyor. Bu kentte Bursaspor çok seviliyor ama maalesef geçtiğimiz sezon çok hoş şeyler olmadı. Bu konuda taraftarlarımızın biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor, geçen sezon en çok seyircisiz oynama cezası alan kulüplerden birisi oldu. Bursalılara bence yakışmıyor. Bunu çözmemiz lazım. Oturup seyircimizle de konuşmamız lazım. Ne rakip takıma, ne de kendi yöneticimiz, antrenörümüz, futbolcumuza küfür edilmemesi gerekiyor. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Bence insanlar maçlara eğlenmek için gelmeli. Bunu sabote edenler varsa bizler güvenlik olarak gereğini yaparız. Zaten bu sezon e-bilet sistemi de uygulanacak. Bursaspor seyircisinin çok daha nezih olması lazım. Kadın ve çocuklarla oynadığımız müsabakada ceza aldık. Bunları bir kez daha söylüyorum ki aynı hataya düşmeyelim. İnşallah bu sene daha iyi bir Bursaspor, daha iyi bir taraftar olacak diye düşünüyorum. Eğer UEFA Avrupa Ligi’ne gitme hakkı elde edersek Bursaspor’un ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum."

Haberin Devamı

Ziyaretin sonunda Bölükbaşı, Vali Karaloğlu’na adının yazılı olduğu Bursaspor formasının yanı sıra kulübün rozet ve atkısını hediye etti.

AA