Spor Bursaspor'da 3 puan mutluluğu

Bursaspor'da 3 puan mutluluğu

Paylaş
Bursaspor'da 3 puan mutluluğu

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Gaziantepspor karşısında 2-0'lık skorla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi

Nayman, maçın oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğini, iki takım futbolcularının da dişe diş bir mücadele örneği sergilediğini, hakemin de iyi bir yönetim sergileyerek iyi futbola katkı sağladığını belirtti.

Şampiyonluk yolunda her maçta olduğu gibi Gaziantepspor karşılaşmasında da sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını dile getiren Nayman, "Gaziantepspor karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok güzel bir maç oldu. Sahada futbol adına da güzel görüntüler vardı. Maç sırasında vakit geçirmeyen, gerçek oyununu sahaya yansıtan, galibiyet için elinden geleni yapan Gaziantepspor’u da mücadelelerinden ötürü kutluyorum" diye konuştu.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"


Nayman, hafta sonu Galatasaray ile yapacakları zorlu maça da değinerek, lider takım gibi mücadele edip 90 dakika sonunda galibiyete ulaşmak istediklerini vurguladı.

Galatasaray’ın da az da olsa şampiyonluk şansının devam ettiğini dile getiren Nayman, "Zor bir maç olacak. Futbol 3 neticeli bir oyun. Biz kazanmak istiyoruz ama beraberlik bile çok büyük kayıp olmaz. Allah yanımızda olur, top da bizi severse 3 puanı alırız" dedi.

Haberin Devamı

AA