Spor Bursaspor'da gündem Assiati

Bursaspor'da gündem Assiati

Paylaş
Bursaspor'da gündem Assiati

Bursaspor'da transfer çalışmaları aralıksız devam ederken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Vitesse'den Ismail Aissati'yi mercek altına aldı

Hafta sonunda Hollanda’ya giden ve oyuncu arayışlarını devam ettiren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Utrecht-Vitesse maçını izlediği ve Ismail Aissati’yi gözlemlediği öğrenildi.

Başarılı çalıştırıcının, Vitesse formasıyla 90 dakika sahada kalan Fas asıllı Hollandalı oyuncuyu izlediği ve futbolcunun birkaç maçını daha izledikten sonra son kararını vereceği belirtiliyor.

TAKIM ARKADAŞLARI SİNAN KALOĞLU VE WİLFRİED

Sol, sağ açık ve ofansif orta saha oynama özelliğine sahip Ismail Aissati, tekniği, top sürüş yeteneği ve çevikliğiyle dikkat çekiyor.

Hollanda Ümit Milli Takımı’nda 8 maç oynayan ve 4 kez ağları havalandıran genç futbolcu, asistleriyle ön plana çıkıyor. Aissati’nin takım arkadaşları eski Bursasporlu Sinan Kaloğlu ve Yeşil Beyazlılar’ın devre arasında gündemine gelen Bony Wilfried.

ANIL VE MEHMET DE GÜNDEMDE

Öte yandan sezon boyunca Bank Asya’dan da birçok futbolcuyu izleyen Ertuğrul Sağlam ve ekibinin Adanasporlu solbek Anıl Karaer ve Tavşanlı Linyitspor’un gol makinesi Mehmet Akyüz için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı