Spor Bursaspor'da Süheyl Çetin'in sözleşme süresi uzatıldı

Bursaspor'da Süheyl Çetin'in sözleşme süresi uzatıldı

Paylaş
Bursaspor'da Süheyl Çetin'in sözleşme süresi uzatıldı

Bursaspor Kulübü, stoper Süheyl Çetin'in (20) sezon sonunda bitecek sözleşmesinin süresini 2,5 yıl uzattı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor altyapısından yetişen genç oyuncularla gurur duyduklarını söyledi.

Çetin’in de altyapıdan yetiştiğini dile getiren Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Altyapımızla ne kadar onur, gurur duysak azdır. Şu anda da A Takım’da 5 futbolcumuz yer alıyor ve hepsi çeşitli milli takımlarda forma giyiyor, Bursasporumuza gurur veriyorlar. Süheyl kardeşimizi burada daha önce profesyonel yapmıştık. Bu devrede hocamız Antalya kampına davet etti. Kampta gösterdiği üstün performansla diğer arkadaşlarının bir adım önüne geçerek beğeni kazandı ve A Takım’a yükseldi. Kendisinin bu sezon sözleşmesi bitiyordu. Tekrar 2,5 yıl daha sözleşmesini uzatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

Çetin ise Bursaspor formasıyla uzun yıllar futbol oynamak istediğini vurguladı.

Yöneticilerine ve kendisini yetiştiren teknik adamlara, desteklerinden dolayı teşekkür eden Çetin, "10 yıldan bu yana Bursaspor altyapısında formamı terletiyordum. Bu seneki hedefim; takımımızın hem ligde hem de kupadaki mücadelesinde elimden geldiğince yardımcı olmak" ifadesini kullandı.

Sözleşmenin imzalanmasıyla sona eren törende, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, İdari Menajer Adil Cenkçiler ve Süheyl Çetin’in babası Levent Çetin hazır bulundu.

AA

Haberin Devamı