Spor Bursaspor'da yeni isimler gündemde

Bursaspor'da yeni isimler gündemde

Paylaş
Bursaspor'da yeni isimler gündemde

Bursaspor yönetimi, Whittaker için kulübüyle anlaşamazken, bonservisi elinde olan N'Guemo konusunda da ilerleme sağlayamadı

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Bursaspor’un transferde ısrarla istediği Whittaker ve N’Guemo ile maddi pürüzler nedeniyle anlaşama sağlayamadı.

Transfer Komitesi üyesi Erkan Kamat’ın Glasgow Rangers ve N’Guemo’nun menajerleriyle yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiği ve bu transferlerin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Yönetiml, bu yüzden teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde bulunan öteki futbolculara yöneldi.

BASSER VE N’DİAYE İLE GÖRÜŞÜLECEK

Bursaspor’un alternatif olarak beklettiği Michael Chretien Basser ve Alfred N’diaye için Nancy kulübüyle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Erkan Kamat’ın bu futbolcularla anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

Nancy’de forma giyen 27 yaşındaki sağ bek Mickael Chretien Basser 22 kez Fas milli takımında da oynuyor. Yine aynı takımda mücadele eden N’diaye ise Fransa U 21 takımında 5 kez görev aldı.

TARAFTAR ERGİC’İ GERİ İSTİYOR

Bursaspor taraftarları forum alanları ve internet sitelerinde yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğunda ve geçtiğimiz sezon kazanılan üçüncülükte büyük pay sahibi olan tecrübeli orta saha oyuncusu Ivan Ergiç’in takıma tekrar geri kazandırılmasını istediler.

İnternet sitelerine yorum yapan yeşil beyazlı taraftarlar, Ivan Ergiç konusunda yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan beklediklerini ifade ettiler.

SAĞLIK KONTROLLERİ SÜRÜYOR

Bursaspor’un yeni sezon öncesi futbolcuların sağlık kontrolleri bugün de devam etti. Yeşil beyazlı futbolcular, Acıbadem Hastanesi ve Sportopedi Sportif Rehabilitasyon Merkezi’nde bir dizi kontolden geçti.

Yavuz Özkan, Harun Tekin, Sercan Şen, Yenal Tuncer, Bedrican Özdoğan, Ozan İpek, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Aykut Turan, Yusuf Balcıoğlu ve Kenny Miller Acıbadem Hastanesine’nde, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Ramazan Sal, Cemal Kaldırım, Mehmet Sak, İsmail Haktan, Ahmet Arı, Turgay Bahadır ve Emre Pehlivan ise Sportopedi Sportif Rehabilitasyon Merkezinde izokinetik testinden geçti.

Yeşil-beyazlı ekip akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı