Spor Bursaspor'da yüzler gülüyor

Bursaspor'da yüzler gülüyor

Paylaş
Bursaspor'da yüzler gülüyor

Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nin kapılarını bir kez daha taraftara açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinden sonra az da olsa asılan suratlar bugünkü buluşma sonrasında gülmeye başladı.

Özlüce'ye akın eden yaklaşık 500 kadar taraftara Ertuğrul Sağlam ve futbolcular imza dağıttı, birlikte fotoğraf çektirdi.

Bursa'da oynanan karşılaşmalarda, maç öncesinde gösteri yapan dünyaca ünlü Bursa Kılıç-Kalkan ekibinin elemanları ise, Ertuğrul Sağlam'a plaket verdi.

FUTBOLCULAR UMUTLU KONUŞTU

Antalya maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan yeşil-beyazlı futbolcular, "Zor maç olacak ama kazanacağız" dediler.

Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım, yenilgiye karşın taraftarların tesislere gelip kendilerine moral vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, "Onlara şampiyonluğu hediye edeceğiz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Antalya maçı zor geçecek ama kazanacağız" diye konuştu.

Taraftarın gösterdiği sevginin kendilerini mutlu ettiğini belirten başarılı savunma oyuncusu Ali Tandoğan ise şunları söyledi: "Bu tür destekler bizim istikrarlı olmamızı sağlıyor. Onlara teşekkür ederiz.

Haftalar öncesinden şampiyonluktan söz etmeyi saçma buluyorum. Bizim hedefimiz 5'in içinde bulunmak. Bunu başarmamız bile önemli."

Emre Koşak/BURSA (DHA)

Haberin Devamı