Spor Bursasporlular takıma takviye istedi

Bursasporlular takıma takviye istedi

Paylaş
Bursasporlular takıma takviye istedi

Bursasporlular takıma takviye istedi

Spor Toto Süper Ligi'nin 12'nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Trabzonspor'a mağlup olan Bursaspor'un taraftarları, yeşil beyazlı ekibe devre arasında takviye yapılması görüşünü sundu. Taraftarlar takımın golcü futbolcuya ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor, bu yıl yenilmezlik ünvanını evinde oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında kaybetti. Yenilmezliğin bozulmasıyla birlikte yeşil beyazlı taraftarlar da desteklerini esirgemediği takımlarına devre arasında takviye yapılması gerektiğini, yakalanan başarının sürdürülmesini istediklerini belirtti. Bursaspor taraftarlarının buluştuğu forum sayfalarında düşüncelerini dile getiren taraftarlar özellikle forvet mevkiine bir oyuncu alarak gol yollarındaki sıkıntının çözüme kavuşması gerektiğini ifade etti. Taraftarlar teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a da mesaj gönderdi.

Kalitesi tartışılmayacak bir isim olsun

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sezon başında aldığı isimleri de eleştiren taraftarlar, Nunez'in takıma faydası olmadığını, Ali Tandoğan'a sezon başında alternatif olacak bir ismin neden alınmadığını, Volkan Şen ve Batalla gibi isimlerin takım şampiyon olduğunda yedekte bekletilmediğini vurguladı. Yönetimden devre arasında acilen iyi bir golcü isteyen taraftarlar özeleştiri yapmayı da ihmal etmedi. Yeşil beyaza gönül verenler, "Böylesine kritik maçları önceden 12. adam alırdı. Sahadaki 11'i ayakta tutan 12. adam olurdu. 90'ların tribün ruhu uçmuş gitmiş. Artık bu apaçık ortada. Varsın şampiyonluk olmasın ama biri bana taraftarımı geri versin" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı