Spor Bursaspor'un hakeme öfkesi dinmiyor

Bursaspor'un hakeme öfkesi dinmiyor

Paylaş
Bursaspor'un hakeme öfkesi dinmiyor

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dün akşamki Fenerbahçe maçında hakem Hüseyin Göçek'in açık bir şekilde 3 puanlarını çaldığını öne sürerek "Önümüzde Fenerbahçe ile iki maçımız daha var. Bu maçlarda Göçek gibi hakem istemiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile oynanan maçta futbol yorumcuları ve Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu’dan da hata yaptığı yönünde eleştiriler alan hakem Hüseyin Göçek’e Bursasporlu taraftarlardan tepki yağıyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında Kaya Çilingiroğlu ve Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun yanı sıra NTV Spor’daki Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen’in maçın hakemi Hüseyin Göçek’e yaptığı eleştirilerin ardından Bursasporlu taraftarlar da sosyal medyada ve forumlarda Göçek’e tepki gösterdi.

"Gökçekenotum" etiketiyle açılan sayfalarda Bursaspor taraftarları şu ifadeleri dile getirdiler:

"Artık Göçek’i istemiyoruz. Senin gibiler yüzünden koskoca Türkiye liginde 2-3 kulüp kendi çalıp kendi oynuyor. Başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabiliyor musun? Seni ve ekibini Allah’a havale ediyorum. Vicdanın rahat mı?"

BAŞKAN’DAN SERT ELEŞTİRİLER

Öte yandan İHA muhabirine konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, hakem Hüseyin Göçek’in bariz hatalarla maçı katlettiğini ifade ederek "Golümüzü ve bir de penaltımızı vermedi. Bunu spor otoriteleri de teyit ediyor. Fenerbahçe ile kupada iki maç daha yapacağız. Göçek gibi hakemleri Bursaspor maçlarında istemiyoruz" diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı