Spor Bursa'ya ABD'li savunma oyuncusu

Bursa'ya ABD'li savunma oyuncusu

Paylaş
Bursa'ya ABD'li savunma oyuncusu

Şampiyon Bursaspor, geçen yıl da kadrosuna katmak istediği ABD'li savunma oyuncusu Heath Pearce için yeniden girişimlere başladı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda kadroya takviyeler yapacak olan Bursaspor, listesinde bulunan futbolcularla görüşmelerini hızlandırdı.

İlk olarak Vederson ve Arjantinli İnsua ile sözleşme imzalayan Bursaspor, geçtiğimiz sezon başında kadrosuna katmak istediği tecrübeli savunma oyuncusu Pearce için yeniden harekete geçti.

Geçtiğimiz yıl transferin son gününde elektronik sistemde meydana gelen arıza nedeniyle FİFA’ya bildirilemeyen Pearce ile Bursaspor yeniden görüşmelere başladı.

TİMSAH, BOSELLI İÇİN WİGAN'LA KAPIŞIYOR

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı’nın Marmaris’te bulunan oteline geldiği öğrenilen ABD’li milli futbolcu Pearce ve menajerlerinin, tatil için Marmaris’te bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Yazıcı ile otelde masaya oturduğu, pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan 8 Temmuz’da başlayacak olan yurt dışı kampı öncesi kadroya yapılacak takviyeleri tamamlamayı düşünen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın, görüşülen diğer futbolcuları da Marmaris’te bulunan oteline davet ettiği, kapalı kapılar ardında gizlilik politikasıyla sürdürülen transfer görüşmelerinin buradan yürütüleceği öğrenildi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı