Serhan Sokulgan Buruk yapılan yeni yıl planları
HABERİ PAYLAŞ

Buruk yapılan yeni yıl planları

Haberin Devamı

2016 hem ülkemizi hem insaların yüzünü güldüremedi. Politik hadiseler, terör ve sürekli karmaşık belirsizliğin çıkmazı tüm insanların içini kararttı. Her gün "acaba nasıl bir haberle uyanacağız" duygusu herkesin psikolojisini darmaduman etti. Hepimize sınırsız terapist uygulaması başlatsalar belki beş yılda anca düzeliriz. Kiminle konuşsam büyük bir çoğunluk yılbaşı gecesi ile ilgili bir planı yok diyor. Herkes evinde ya da arkadaş evlerinde geçirecek yeni yılı.

Bir çok mekan yılbaşı fiyatlarını düşürüp,çok cazip hale getirsede dolulukları yüzde yüz değil. Yinede umudumuzu ve inancımızı kaybetmeden 2017'ye gülümseyerek girmekten başka şansımız yok. Evet buruk cümleler eşliğinde kalbe pozitif halleri aşılamak, sevdiklerine sarılmak ve elele olmak. İnanıyorum ki hepimize iyi gelecek.

EVDE YILBAŞI GAZİNOSU


Özellikle 80 jenerasyonu bilir; Evde geçirilen yılbaşı geceleri çok güzel geçerdi. Trt'de yayınlanan yeni yıl eğlenceleri pür dikkat izlenirdi. Evde yapılan yemekler,ziyarete gelen akraba takımı ve tombala seansı.

Buruk yapılan yeni yıl planları

Herkesin neşesi yerindeydi. Saat 00:00'da RTÜK'süz TRTde patlatılan şampanyalar ve tokuşturulan kadehler. Her ne kadar şimdilerde ekranda kadehler gizlense de,bol sanatçılı eğlence programları her kanalda devam ediyor. Bu sene Tarkan STAR TV'de "Ahde Vefa" albümünde yer alan şarkılarıyla bir konser verecek. Nilüfer NTV'de yeni şarkılarını canlı canlı söyleyecek.

Tv 8'de O ses yarışması yayınlanırken 20'ye yakın ünlü isim sahneye çıkacak. Biraz anason kokusunu alan ev ahalisi başlayacak kendi söylemeye.

BİRAZ POP BİRAZ SEZEN


Sezen sahnelere veda ettiğini açıkladığı zaman bu duruma çok inanç konduramamıştım. Bu kadar şarkı söylemeyi yaşam biçimi haline getirmiş bir ozan için olmaması gereken bir şeydi. Neyse ki yeni albüm haberi tüm sezencileri oldukça heyecanlandırdı.Ocak ayında "Biraz pop biraz Sezen" albümü şimdiden çok merakla beklenir hale geldi. 6 yıl gibi çok büyük bir ara veren Sezen Aksu demlendirdiği şarkıları 14 ocak da Onno Tunç'un ölüm yıl dönümünde çıkaracak.16 şarkıdan oluşan albümde konuşulduğu ve yazıldığı üzere bir Soner Sarıkabadayı şarkısı olmayacak.

Buruk yapılan yeni yıl planları

Özellikle genç jenerasyonu ve günümüzü yakalayan şarkıların olması dışında Sezen'in yine kendi edebi dilinde kişisel yaşantısını aktardığı şarkılarda yer alacak. Herkes Sezen'i yeniden özlemişken ve bu kadar zorlu günler yaşarken Sezen şarkıları herkese ilaç gibi gelecek


LEZZET AHENGİ COSTA


Geçtiğimiz akşam uzun zamandır merak ettiğim ve Karaköy'de yer alan Costa'yı ziyaret ettim. Buranın yemeklerinin lezzetini çok kişiden duymuştum. İlk başlarda sadece eğlenceye yönelik bir bar klüp olduğunu düşündüğüm ki costa hiç de öyle bir yer değilmiş. Belçikalı şef Bruno'nun lezzet konusunda baya hayranları oluşmuş.

Buruk yapılan yeni yıl planları

3 kattan oluşan costa'da gittiğim akşam yediğim Risotto'nun tadı damağımda kaldı. Tadımlık tattığım noodle ise çok kararındaydı. Şef belçikalı olunca tatlı menüsünde yer alan waffle'ı yememek olmazdı. Brono öyle işine aşık birisi ki tüm tatlı malzemelerini Belçika'dan özel olarak kendi elleriyle getiriyormuş. Costa'nın üçüncü katı tam bir eğlence katına hazırlanıyor. Başarılı işletmeci Tunç Yavuz her hafta dikkat çekici canlı performanslar düzenleyeceği gecelerde Yemek sonrası başka bir mekana gitmeden yemekle beraber eğlence anlayışını bir arada sunmuş olacak.

NAİF'İN GİZLİ TERASI


Karaköy'de bir çok alternatif mekanın gizli mabedi gibi Naif. Naif'in hafta sonu partileri, genç ve dinamik bir ekiple yürüttükleri organizasyonları gerçekten tıkır tıkır işliyor. House tarzında yaptiklari müzikle yeni jenarasyonun gözdesi haline çoktan gelmişler. Gittiğim akşam içerde eğlenen kitle gerçekten çok kaliteli gözüküyordu. Hafta sonu alternatif eglence arayisinda olanlara şiddetle tavsiye ederim.

KIZLARIN KIVANÇ TATLITUĞ İÇİN GİTTİKLERİ MEKAN


Yeni yıla girmeye hazırlanırken 2016'ın son aylarında bir çok mekan açıldı. Onlardan bir taneside şu sıralar çok popüler olan Nişantaşı'nda yer alan Rom and Rumours. Kokteylleri ve yemekleri dışında ambiyansı ile bir kaç ay içinde kült mekanlardan oldu. "Bir kaç ünlü yüzün gittiği mekan patlar" anlayışına çok fazla inanmasamda şu sıralar gerçekliğine inanır oldum.
Buruk yapılan yeni yıl planları

Özellikle Cihangir'de bir çok mekanın öne çıkmasının sebeplerinden biri, bir çok ünlü oyuncunun buraları mesken tutmuş olmasındandır. Geçtiğimiz akşam bir arkadaş grubunun içinde yer alan üç kızdan biri "Hadi Rom and Rumours'a gidelim Kıvanç Tatlıtuğ sürekli orada takılıyor" dedi. Diğer ikisi bu söylemden sonra ışık hızıyla "Tamam gidelim bence de" deyip koşar adım gittiler. Popüler kültür de mekanlarla özleşen ünlü isimlerin gittikleri dükkanlar hep dikkat çekmiştir doğru. Sadece bir tanışma arzusu ya da gözgöze gelebilme duygusu bile bazı insanları bu denli tuhaf bir şekilde heyecanlandırabiliyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder