Magazin Buse Varol, Esra Erol ve Seda Sayan'a rakip olacak

Buse Varol, Esra Erol ve Seda Sayan'a rakip olacak

Paylaş
Buse Varol, Esra Erol ve Seda Sayan'a rakip olacak

Türkücü Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol sunucu oluyor. Kadın programı sunacak olan Varol, Esra Erol ve Seda Sayan’a rakip olacak

Alişan ile dünyaevine girdikten sonra teklif üzerine teklif alan Buse Varol kararını verdi.

Haberin Devamı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; oyunculuk ve şarkıcılık üzerine birçok alanda iş görüşmesi yapan Varol, sunuculuk üzerine kariyer yapacak.

RAKİP OLACAK

Varol, yeni sezonda sürpriz bir projeyle seyirci karşısında olacak. Birçok dizide kamera karşısına geçen Varol, yıllardır öğle saatlerinde program sunan Esra Erol ve Seda Sayan’a da bir nevi rakip olacak.

BEBEK BEKLİYOR

Türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol 6 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geldi. Buse Varol 5 haftalık hamile!

Alişan güzel haberi Instagram hesabından paylaştığı ''Allahıma şükürler olsun... İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.. Şimdiden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler" notlu video ile duyurdu.

BUSE VAROL KİMDİR?

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 1990 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini öğretmenlik bölümünde tamamladı ve bir süre özel bir eğitim kurumunda görev aldı. Buse Varol’un hayatı 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasıyla değişti. Bir süre kariyerine modellikle devam ettikten sonra oyunculuk yapmaya başladı. Oyunculukta ilerlemek isteyen Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı. İlk olarak Atv’de ekrana gelen Tozlu Yollar dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Şerife karakterine hayat verdi. Ardından Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın ekibine katıldı, Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırdı.

Haberin Devamı

2018 yapımı Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı. 2018 Şubat ayında ise TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna dahil oldu. Dostlar Mahallesi’nde tanıştığı 41 yaşındaki Alişan ile 2018 mayıs ayında nikah masasına oturdu. Alişan, Buse Varol’a Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri sırasında evlilik teklifi yapmış, teklif sahnesi sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu.