Spor 'Büyücü'den sihirli üç puan

'Büyücü'den sihirli üç puan

Paylaş
'Büyücü'den sihirli üç puan

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantepspor'u 60. dakikada Kewell'ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu

Sarı-kırmızılı takımın Almanya'nın Wolfsbug takımından transfer ettiği Misimovic ve Liverpool'dan alıdığı Arjantinli Insua da ilk 11'de sahaya çıkarken Türkiye'nin Belçika ile oynadığı maçta 11'de olan Sabri bu karşılaşmaya yedek soyundu.

Haberin Devamı

Sezona 2'de 0'la başlayan Galatasaray, Eskişehirspor ve Gaziantepspor galibiyetleriyle puanını 6'ya çıkardı ve 7. sıraya yükseldi. Gaziantepspor ise 3 puanla 15. sırada.

RIJKAARD, SAĞ KANADI DEĞİŞTİRDİ

Teknik direktör Frank Rijkaard, sağ kanatta oynayan ve maçın ilk yarısında oldukça kötü bir performans sergileyen Ali Turan ve Elano'yu oyundan aldı.

GALATASARAYLI'NIN SABIRLA İMTİHANI

Hollandalı teknik adam, ikinci yarıya Ali Turan'ın yerine Sabri, Elano'nun yerine de Aydın'ı oyuna alarak başladı. Yapılan bu değişiklikler takıma olumlu yansırken, sarı-kırmızılılar ikinci yarı hem pozisyona girdi, hem de zaman zaman baskılı bir futbol sergiledi.

MİSİMOVİÇ VE INSUA GÖZ DOLDURMADI

Galatasaray'da ilk resmi maçlarına çıkan yeni yeni transferler Misimoviç ve Insua, vasatı aşamadılar. Insua özellikle ilk yarıda rakibin kanat ataklarında zorlanırken, Misimoviç de yaratıcı oyuncu özelliklerini kullanamadı. Insua ikinci yarıda toparlanırken, zaman zaman rakip ataklarda kritik müdahalelerde bulundu.

Haberin Devamı

EMRE GÜNGÖR BU KEZ GALATASARAY'I SEVİNDİRDİ

Galatasaray'da forma giydiği geçtiğimiz sezon özellikle Trabzonspor maçında kaptırdığı topun gol olması ve takımının bu golle mağlup olması nedeniyle eleştirilerin odak noktası haline gelen Emre Güngör, bu kez rakip takımda yaptığı hatayla Galatasaray'ı sevindirdi.

Maçlardaki kritik hatalarıyla zaman zaman dikkat çeken Emre, ceza sahası içinde Baros'un önünde yere doğru atlayıp topa elle müdahalede bulununca hakem Bünyamin Gezer penaltı noktasını gösterdi.

Emre, böylece atılan penaltı golüyle takımının mağlup olmasına neden oldu. Bu arada, maçtaki penaltı pozisyonu Gaziantepspor sahada 10 kişiyken gerçekleşti. Serdar Kurtuluş, sakatlığı nedeniyle tedavi olurken, penaltı pozisyonu yaşandı.

HİDDİNK DE MAÇI İZLEDİ

Karşılaşmayı (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink de izledi. Hiddink, karşılaşmayı yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte tribünden takip etti.

KEWELL İLK GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'da Kewell, bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti. Avustralyalı futbolcu, daha önce sadece OFK Belgrad maçında 2 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı