Gündem Büyük burunlu katile müebbet

Büyük burunlu katile müebbet

Paylaş
Büyük burunlu katile müebbet

İzmir'de, 47 liralık ücreti ödemek istemediği taksi şoförünü 25 yerinden bıçaklayarak öldüren ve onu gasp eden katil tutuklandı

İzmir’in Çiğli ilçesinde, geçen yıl 19 Kasım’da Egekent semtinde 47 lira tutan ücreti ödemek istemediği taksi şoförü Satılmış Gelen’i 25 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cüzdanını gasp eden katilin güvenlik kamerasına takılan görüntülerini inceleyen polis katilin eşkalini belirledi.

Haberin Devamı

Polis, katilin burnunun belirgin büyüklüğünden yola çıkarak Bornova’da ve olay yeri çevresinde yaptığı araştırmalar sırasında, bu kişinin Çiğli’de oturan, adının ‘Coşkun’ olduğu belirtilen kişi olabileceğini öğrendi.

Eşyalar evinde bulundu

Cinayet sonrasında yaklaşık 300 kişinin bilgisine başvuran polis, olayın meydana geldiği yere 300 metre uzaklıkta oturan Coşkun Yıldırım’ı gözaltına aldı. Evdeki aramalarda ise kanlı pantolon, çanta ve taksi şoförüne ait cüzdan bulundu. Poliste suçunu itiraf eden Coşkun Yıldırım yaklaşık bir yıldır yargılandığı mahkemece ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yaklaşık bir yıl önce, taksici Satılmış Gelen’i 25 yerinden bıçaklayan Coşkun Yıldırım, dikkat çeken burnu sayesinde yakalanabilmişti.

Haberin Devamı

Taylan YILDIRIM / DHA