Dr. Haydar Dümen Büyük hayale paydos!
HABERİ PAYLAŞ

Büyük hayale paydos!

Haberin Devamı

Erkekler cinsel organlarının boyuna kafayı taktı. Normalini bile kabul etmiyor, sürekli büyüğünü istiyorlar. Ama birlikte oldukları kadının bundan korkacağını, rahatsız olup acı çekeceğini ve sorun yaşayacağını düşünmüyorlar. Abartılı istekler başınıza dert açar, unutmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Cinsellikten korkuyorum

21 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Yanımda kimse yokken bir kızla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ama sevgilimle buluşunca cinsellikten korkuyorum. Kız da ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, deniz kıyısında oturuyorum. Sen ve kız arkadaşın yanıma geldiniz, benden yardım istediniz. Ne var ki ikiniz de yüzme bilmiyorsunuz. Boğulmayacağınıza eminsiniz. Ama denizde olabilecek tehlikelerden de habersizsiniz. Sizi elinizden tutarak denize indiremem.

Üstelik ailenizin bilgisi dışında, onaysız, hayati bir durumda sorumluluk alamam. Denizden mutlu çıksanız bile bundan da gurur duyamam. Ama ne var ki değerli okurum, tsunami gibi aile dalgası gelmezse olay şansa kalır. Doğanın düzeni, aranızdaki özeni varken benim aranızda işim ne?

Her ilişkide ağlıyorum

4 yıllık evliyim ve kocamla evlendiğim günden beri ilişkiye girmek istemiyorum. çünkü erken boşalıyor. İlişkiden sonra ağlıyorum. Eşimle ayrıldım başka adamla evlendim. Sonra biz yine barıştık ama bir şey değişmedi. Yardım edin.

CEVAP

Senin yardıma ihtiyacın yok sevgili okurum. Evliliğin yani yatak odanızın yardıma ihtiyacı var. Eksi, artı kutuplar birleşir, cereyan üretilir. Senin elektrik kutbunun bir kusuru yok. Olay öteki kutupta. Cereyan kesik yani kısa süreli geliyor.

O süre de doğal olarak senin ateşini yakmıyor. Bu durumda süre mutlu kalkıp "Oh" demene yetmiyor. İşimiz seninle değil, eşinle. Erken boşalmanın tedavisi var. Neden çile çekersiniz ki? Çözüm yolu açık ve de zahmetsiz.

Bu yol uzman durağına uğramanızla açılacak ve olayınız bir varmış bir yokmuş olacak. Bir damla için doktora giden insanlarımız hayat ve mutluluk yani şifa yağmuru için neden bu zahmete katlanmazlar anlamıyorum.

Nişanlımı çıplak gördüm korktum

24 yaşında nişanlı kızım. Nişanlım, evlenmeden önce ilişkiye girmek istiyor. Ben onu çıplak gördüm. Penisi çok büyüktü ve korktum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, evlenmeden önce ilişkiye girmemen doğru bir karar. Bu kararını bozma. Seni korkutan yapıdan dolayı da evlenmekten vazgeçme. Ancak eşin ilk gece ya da ilk hafta belki de haftalarca ilişkilerde seni zorlamasın. Ağır ağır çıkılsın bu merdivenlerden.

Yine de sonuca ulaşılmazsa vajinismus gibi onbinlerin sorun ve belası olan dert nasıl çözülüp çöplüğe atıldıysa benzer yol ve yöntemle bu sorun da halledilecek. Çare evlilikte aranacak. Dert var, derman var. Bu etki-tepki yani olayın uzmanı var, daha ne diyelim? Oturup kara kara düşünmeyelim ve 'Ne çıkarsa bahtıma' yorumunu da sineye çekmeyelim.

Zarı yırtabilir miyim?

23 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Evlenince eşimin kızlık zarını yırtabilir miyim? Zevk alabilir mi, hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu ile ilgili bütün bu sorduklarına olur raporunu veriyorum. Keyfine bak, komplekse girme, kilo alma.

Ne zaman büyür?

15 yaşındayım, penisim küçük; 5.5 santim. Sizce normal mi? Ne zaman büyür?

CEVAP

Sevgili yavrum, bunu annene, babana söyle lütfen. Bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına seni hemen götürsünler. Şu yumurtalara ve kandaki hormon düzeyine bir baksınlar.

Çamaşırda leke gördüm

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşım farkında olmadan vajinama girdi. Sonra da iç çamaşırımda açık kahve bir leke gördüm. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, 1 santim giriş de çok masum sayılmaz. Yani zarda zedelenme olabilir de. Ama seninkinde olmamış.

Mastürbasyon yapıyorum

14 yıldır günde 1 defa mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim ama sertleşme olmadı. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek yok gibi. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar.

Kızlar ilişkiden kaçıyor

23 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kızlar ilişkiye girmekten kaçıyor. Çünkü penisim büyük. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisimin boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama penisin boyu kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın.

Çok istekliyim

26 yaşındayım ve doyumsuzum. Bir gecede pek çok kez ilişkiye girip boşalmama rağmen isteğim bitmiyor. Bu durumun ilerleyen yıllarda bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, biraz irade, biraz sağlığına dikkat! Beynini başka yerlere kaydır. İleride korkuların gerçekleşmeze de böyle yaşanmaz. Belki de bir süre psikolojik tedaviye ihtiyacın olabilir.

Canım yanıyor

20 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik. Ama benden kan gelmedi. Cinselliği yaşarken canım yanıyor. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılmadı. Acıma da kasılmadan. Uzun sürerse o ağrılar giderilmeli. Çünkü cinselliğin ana yapısı zevklenme zarar görmemeli.

Hamile miyim?

Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda o korunuyordu. Daha sonra ben doğum kontrol hapı kullandım. İlişkiye girdik, vajinama boşaldı. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, belki olabilir.

Geneleve gittim ama...

25 yaşındayım. 3 ay evli kaldım, sonra ayrıldım. Boşanalı 1 yıl oldu ama geneleve gittiğimde cinsel ilişkiye giremiyorum. İçimde bir şeyler uyanmıyor. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, uyanır mı? Bir yerde yemeğe gittin. Mutfak pis, masa kirli, yemeğin kendisi de bayatlamış diyelim. Hiçbir ön hazırlık olmadan tencereyle önüne konulmuş “Hadi ye” bakalım yiyebilirsin. Doğrusu yiyememen, bir daha o sofraya oturma.

Bisikletten düştüm Bisiklet

sürerken düştüm ve bisikletin demirine çarptım. Çok canım yandı. Çarpma sonucu kan geldi. Zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre olamaz, olmamıştır. Bisiklete binmeye devam, spor güzel şeydir.

Cinsel organım küçük

24 yaşındayım, penisim çok küçük. Doktora gitmeye utanıyorum. İlaçla tedavisi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç, bize bildir. Küçük mü, normal mi? Ama şişmansan ve kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm ortaya çıkar.

Başarısız oldum

21 yaşındayım. İlk denememde başarısız oldum ve kız alay etti. Kadınlardan nefret etmeye başladım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk ilişkide başarı sağlayamayanların oranı hiç de az değildir. Bir bakıma kural gibidir. Kızın alay etmesi onun densizliği. Sen yola devam. Başarısızlıklara aklını takmazsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk akide şekeri gibidir. Onu kırmadan eritirsenuzun süre tat verir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder