Mine Ayman Büyük hayaller
HABERİ PAYLAŞ

Büyük hayaller

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya büyük hayaller kurarak başlayabilir ve hayallerinizin gerçekleşmesi için hayata karşı yeni bir tavır takınabilirsiniz. Neptün gezegeninin Balık burcunda düzgün seyrine başlamış olması, hayata karşı hayal gücümüzü ve umudumuzu arttırabilir. Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, hayatımızın bir alanında önemli ve köklü bir değişim yaşamamıza ve yenilenmemize yardımcı olabilir. Beklentilerinize ulaşabileceğiniz bir hafta diliyorum.

12 Kasım Pazartesi, 13 Kasım Salı & 14 Kasım Çarşamba; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek ve burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilecekler. Ay Akrep burcundayken sezgiler çok güçlü olur ve hayatımızla ilgili yaşadığımız olaylardan ya da rüyalardan önemli işaretler alabiliriz. Ay Akrep burcundayken çok tutkulu, hırslı ve kıskanç olabileceğimiz için ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Eğer hırsımızı ve enerjimizi dengeleyebilirsek her işte çok başarılı olabiliriz. Merkür, 14 Kasım Çarşamba günü saat 09:53 itibariyle Akrep burcunda geri hareketine devam edecek, özellikle burcu ya da yükseleni Akrep olanlar geçmişle ilgili önemli gelişmeler yaşayacak. Yarım kalan bir konu gündeme gelebilir ve yeniden değerlendirilip bu kez bir sonuca varılabilir. Yine bugün Güneş tutulması da gerçekleşeceği için, sürprizlerle dolu bir gün yaşanabilir. Bu tutulmayla birlikte herkesin hayatında çok büyük bir gelişme ve değişim yaşanabilir. Güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşeceği için, bu durum en çok burcu ya da yükseleni Akrep olanları etkileyecek ve onları dönüştürecek. 14 Kasım Çarşamba gecesi 22:35’de, şifa gezegeni Chiron’un Balık burcunda düzgün hareketine başlaması, hayatımızın bir alanında iyileşme ve çözüm yaşayacağımızın bir işareti olabilir.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Kasım Perşembe; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha iyi ve enerji dolu hissedebilirler. Güneş tutulmasının hemen sonrasında, hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Her an, hayatınızın bir alanıyla ilgili sürpriz bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz. Yolculuklar ile ilgili sürpriz gelişmeler de olabilir, ani bir kararla uzun ya da kısa bir yola çıkmanız ya da bir yeri ziyaret etmeniz gerekebilir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Perşembe günü “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

16 Kasım Cuma; saat 12:37 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. İş ve parayla ilgili gelişmeler yaşayabileceğimiz bugün her konuda mantıklı olabilir ve ciddi konulara yoğunlaşabiliriz. Aile ile ilgili konularda da gelişmeler yaşayabileceğimiz bugün, ailemize daha fazla vakit ayırmamız gerekebilir.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Cuma günü, gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder