Dr. Haydar Dümen Büyük hayallere elveda
HABERİ PAYLAŞ

Büyük hayallere elveda

Haberin Devamı

Erkeklerin rüyası daha büyük cinsel organ. Beyler düşünün, eşiniz acı içinde yatakta kıvranırken ne kadar zevk alabilirsiniz? En iyisi şu büyüklük hayalleriyle vedalaşın, arkadaş toplantısında duyduğunuz ölçü ve santimleri de unutun. Elinizdekini idareli kullanın.

BÖYLE SORU YOK!

Penisim acıların çocuğu gibi

19 yaşındayım, haftada 9-10 kere mastürbasyon yapıyor, 5 dakikada boşalıyorum. 2 kez ilişkiye girdim, heyecandan sertleşmedi. Penisim acıların çocuğu gibi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, adamın eşeğine “Ölme eşeğim ölme, yoncalar çıksın, ye de öyle öl” dediğini duyan arkadaşı “O zaman niye ölsün ki?” diye sormuş. Eşeğin sahibi “Çünkü ona o güne kadar ihtiyacım var” demiş. Yaşın 19.

Bana soruyorsan bekle daha 9 yıl. İşini kur, kariyerini ya da dünyalığını geliştir, ileride namerde muhtaç olma diye eklerim. Ve seni 28 yaşında evlendiririm. 68 yaşına kadar 40, 78 yaşına kadar 50 yıl var. Bunları duyduktan sonra istersen yarın evleniver, cinselliğini de kısa bir süre sonra zincirleyiverirsen bu olaydan beni değil, kendini sorumlu tut. Mastürbasyonla sıkı bir pazarlık yap, olayı kafandan at.

Mastürbasyon zayıflatır mı?

23 yaşındayım, günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon zayıflatır mı?

CEVAP

Değerli okurum, ayağa kalk bir bakayım. Ya sen koskoca adam olmuşsun, hâlâ çoluk çocuk işleriyle uğraşıyorsun. Ne mırmır ediyorsun öyle? Duydum, açık söyle seni dinliyorum: “Hocam, yokluktan böyle yapıyoruz. Aç insana kuru ekmek bal börek gelir demiş atalarımız. Ben de aynen böyle yapıyorum, idare edip gidiyoruz işte. Evlilik şimdilik uzak, genelevler ise başka bir tuzak.

Zaman ise, 10 dakikaya ayarlı. Bu karmaşada ne kaparsan o kâr. Öde hesabı çık dışarı. Zayıflarım diye korkuyorum. Bunun için en çok güvendiğim size soruyorum.” Anladım değerli okurum, uzaduyum (telepati) ile iletişimimiz kapandı. Değerli okurum, zayıflamazsın ama yarı yarıya indiriverirsen ileride hayıflanmazsın.

İlk geceden çok korkuyorum

21 yaşındayım, nişanlıyım. Daha önce kimseyle birlikte olmadım, ilk geceden çok korkuyorum. Küçükken merdivenden düştüm, hafif pembemsi bir şey gelmişti. Acaba bir şey oldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, korkuyla girilen bir yoldan ürkmeyle çıkılır. Aylar, yıllar hayal edilir, rüyalarda provası yapılır. Hep evlilik günü beklenir. Kimi havada uçacağını düşünür, kimileri kendisinden değil, erkeğinden endişelidir. “Ya beğenmezse?”, “Ya ben onu mutsuz edersem” diye tedirgindir.

Bazıları ise senin gibi korku ve güvensizlik içindedir: Düşmüştüm, limon yemiştim, rüyamda bir düş görmüştüm gibi bir yığın kuşkular beyninizi kemirir. İlk gecenin sürprizlerine genellikle böyle girilir. Önce müjdemi isterim. Zar yerinde, nikah şekerini beklerim. Ancak korkun da vajinismustan ise, eşin de ne yapsa bu olay çözülmez, hele bir o günlere gelelim, son sözümüzü o zaman söyleyelim.

Bir türlü boşalamıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde o orgzam olmuyor ama ben boşalamıyorum. Biraz devam etsem partnerimin vajinası yanıyor. Nasıl erken boşalabilirim? Mastürbasyonda erken boşalıyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığından kurtulup kadına alıştığın zaman erken boşalmadaki konsantrasyonunu belirli ölçülerle partnerine aktarman gerekiyor. Bunu yaptığında bir hayli yol almış olacaksın. Geç boşalmanın elimizde tedavisi yok. Birçok erkek onu istiyor. Bir bakıma şans olarak da sayılabilir. Keşke eşin de ona uysaydı.

Kısa diye üzülüyorum

17 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Sadece 9 santim. Sizce düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali mi 9 santim onu hiç anlayamadım. Onu kesin olarak bana bildirmeni rica ediyorum.

Boşalamıyorum, neden?

27 yaşındayım. Günde 2 ya da 3 kez bile cinsel ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulamadan şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan da elde geldiğince uzak dur.

Kim daha istekli?

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha istekli?

CEVAP

Yemeğine göre yavrum. Kadının önüne koydun yemek, iştahını açabilir. Aynı şey erkek için de söz konusu. Ölçümü yok ki nereden bilelim? Ama bildiğimiz kadının sıklıkla düş kırıklığına uğraması, erkeğin de seviyorum ve seks yapıyorum diye kadını hırpalaması. Bütün sorun, iradeyi kullanmak. İradenin olduğu yerde düzen dengeli işler. Denge bozulursa, o zaman işiniz de bozulur.

Neden penisim sertleşiyor?

19 yaşındayım, 6 aydır bir kız arkadaşım var. Onunla cinsellik konusunu konuşurken penisim sertleşiyor. Bazen de sızlıyor. Acaba bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, iyilikten olur, erkeklikten olur, sağlıktan olur ve iştahtan olur. Biraz da iradesizlikten olur.

Karım cinsel ilişkiden korkuyor

28 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Karım da 24 yaşında. Penisim 22 santim olduğu için ilişki sırasına eşimin canı çok yanıyor, ilişkiye girmeye korkuyor? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter. Kadının haklı, unutma.

Hiç orgazm olamadım

22 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Bu durum eşimi zorluyor. İkimiz de mutsuzuz. Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda orgazm sorunu çok yaygın. Çözümü de zor. Sanırım fanteziler devreye girmeli. Olayı da tek boyuttan çıkarın. Biraz romantik olun. Sen kendini frenlemeden “Acaba yine mi geç boşalacağım” demeden olaya girin bakalım.

Boşaldığımı fark ediyorum

Rüyamda erotik şeyler gördüğüm zaman boşalıyorum. Uyandığım zaman gerçekten boşaldığımı görüyorum. Bu arkadaşlarımda da oluyor. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, herkesini rüyaları, heyecanları, coşkuları farklıdır. Zamanla normal yollara geçiş yapacaksın. Ne kendini kapıp koyuver ne de frenle. Ama doğru ilişkilerin yolunu belirle.

Kilo yüzünden mi?

15 yaşındayım. Kilom çok. Penisim 6 santim ve bir türlü uzamıyor. Boşalabiliyorum. Acaba kilo yüzünden mi cinsel organım uzamıyor?

CEVAP

Değerli okurum, derhal kiloyu azaltmak için her çareye başvuracaksın. Ananın başının etini yiyeceksin. Olmadı bu konuyla ilgili kliniğe gideceksin ve hayatının yolunu kendi elinle çizeceksin. Yoksa zor günler seni bekliyor.

Bu çok istekli halim ne olacak?

18 yaşındayım, çok istekliyim. Günde 3-4 kere boşalıyorum. Bir de güzel giyinmiş kızlar görünce dayanamıyorum, hemen cinsel organım sertleşiyor. Acaba bu çok istekli halimi nasıl azaltabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu hemen azaltacaksın, daima bol bir şeyler giyeceksin. Marş marş halkın içine yürüyeceksin.

Böbrek ameliyatı oldum

45 yaşındayım. 23 yıllık harika bir evliliğim var. 6 ay önce ameliyatla böbrek taşı aldırdım. Ameliyattan 2 ay sonra penisim sertleşmemeye başladı. Bu neden olabilir? Ameliyattan sonra sonda takıldı, ondan olma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bunun için ameliyat olduğun üroloji uzmanını bulacaksın. Benden de selam ve saygı söyleyeceksin. O meslektaşım da elinden geleni yapacak, sorunun da çözülecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Onurla açlık savaşa girmiş, akıl kıs kıs gülmüş. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder