Gündem Büyük ikramiye kazandıran iki kupon aynı bayiiden yatırıldı

Büyük ikramiye kazandıran iki kupon aynı bayiiden yatırıldı

Paylaş
Büyük ikramiye kazandıran iki kupon aynı bayiiden yatırıldı

Milli Piyango İdaresince 11 Nisan'da yapılan Sayısal Loto çekilişinde 1 milyon 528 bin 438 lira ile 19 Şubat'taki Süper Loto'da 5 milyon 141 bin 895 lira kazanan iki talihli, kuponlarını Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Yaşar Yapıcılar'ın işlettiği bayide yatırdı

Yapıcılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sayısal Loto’nun son çekilişinde 2, 3, 8, 15, 16 ve 48 numaralarını oynayıp 6 bilerek 1 milyon 528 bin 438 lira kazanan kişinin, kuponunu kendisi aracılığıyla yatırdığını belirterek, Süper Loto’nun 19 Şubat’taki çekilişinde ise bir müşterisinin 5 milyon 141 bin 895 lira kazandığını söyledi.

Haberin Devamı

Bu kuponların sahiplerine 6 milyon 670 bin 333 lira isabet ettiğini dile getiren Yapıcılar, müşterilerine iki ayda iki kez büyük ikramiye sevinci yaşattığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Ayvalıklıların Milli Piyango İdaresine ve şans oyunlarına olan güveninin boşa çıkmadığını anlatan Yapıcılar, şöyle konuştu: "Daha önce büyük ikramiye dışında önemli miktarları tutturanlar da oldu.

Bana teşekkür etmediler ama önemli değil. Parayı kazanan talihliler güle güle yesin, iyi günlerde harcasın.

Kendisine, ailesine vatanına faydalı bir şekilde yesin. Kazananlardan bir beklentim yok. Müşterilerimde artış oldu.

Belki de onun etkisiyle bu makineden yine büyük ikramiye çıktı çünkü ne kadar çok oynanırsa şans o kadar büyüyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da bir Nimet Abla Gişesi var, onun cirosunu belki Türkiye’de 50-60 vilayet yapamıyor. İstanbul’un Nimet ablası gibi inşallah ben de Edremit Körfezi’nin Yaşar ağabeyi olurum." Yapıcılar’ın komşusu esnaf Bora Bozada ise aynı bayiden yatırılan kuponlardan ikisine bir ay arayla büyük ikramiye çıkmasının büyük bir şans olduğunu söyledi.

Esnaf Kıymet Ayter de her hafta 35 liralık şans oyunu oynadığını ancak henüz büyük ikramiyeyi tutturamadığını bildirerek, "Büyük ikramiyenin ilçemize çıkması bizi sevindiriyor. Yaşar bey

AA