Erdoğan Arıpınar Büyük Nutuk'a bakın!
HABERİ PAYLAŞ

Büyük Nutuk'a bakın!

Haberin Devamı

“Aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış olabilir” diyordu büyük Atatürk nutkunda... Bu ahval ve şerait dahilinde Kurtuluş Savaşı’nı yine de kazanmıştık. Hırvatistan’a 3-0 yenilen, A Milli Futbol Takımımız’ın durumuna tarafsız ve ciddi olarak bakalım.

*Türkiye’nin büyük kulüpleri dahil her tarafı kapsayan büyük bir KAOS devam ediyor.
*Yabancı oyunculardan yüreği bu çarpıntıya dayanamayanlar ucuz, pahalı kendilerini yurt dışına attılar. Orada yıldızlaşıyor ve Türkiye Ligi’ne acıyarak bakıyorlar.

[[HAFTAYA]]

*Niçin, kimler tarafından başlatıldığı belli olmayan, bir ihbar, şike karalaması devam ediyor. Ülkenin adı önde gelen spor adamlarını günlerdir, soruşturmadan göz altında değil, hapiste tutan bir adalet yönetimi kamuoyunun büyük tepkisine rağmen fütürsuzca iktidarını sürdürüyor.
*Ülkenin en ünlü iş adamlarından birinin kucağına Futbol Federasyonu saatli bomba gibi konmuş. Eskilerin hataları da üstüne binmiş bir kurum, bir taraftan Türkler’i çok seven (!) UEFA ile diğer taraftan iç baskılarla uğraşıyor.
*Şampiyonluğu alanın belli olduğu, şampiyonun kim olacağı belli olmayan ve bu yüzden Trabzonspor’u da seyircisini de bugüne kadar görmediğimiz bu tutum içine sokan üzücü durum.
*Türkiye Süper Ligi’nde gol krallığı sıralamasında 10 golcü arasında ancak 2’si Türk. Milli takıma golcü kimi alacaksınız?
*Tüm bunların yanı sıra (Mustafa Denizli’nin kulağı çınlasın!) bu defa da içimizdeki İrlandalılar’ın yerine; Arena’da içimizdeki Hırvatlar çıktı tribünde... Nihayet! İşte bu ahval ve şerait dahilinde milli takımın ne yapmasını bekliyorduk? İlk işimiz evdeki yangını söndürmek olmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder