Osman Şenher Büyük rezalet
HABERİ PAYLAŞ

Büyük rezalet

Galatasaray’ın formasını giyen futbolcularda biraz olsun utanma olması lazım. Bu futbolcular; Rijkaard, Hagi ile Başkan Adnan Polat ve yönetimini gönderdi. Sportif başarı yok. İki antrenör ve bir başkan yiyen yıldızlar topluluğu diye tarihe geçebilirler. Taraftar istediği kadar üzülsün. Kewell ile Neill, “Ya anlaşın ya da bizden bu kadar” diyorlar. Sağ bek Serkan Kurtuluş, Bank Asya’da bile forma giyemez, Adnan Sezgin sayesinde Galatasaray forması giyiyor.

[[HAFTAYA]]

Yabancılardan Pino, Cana, Stancu üçünü toplasan bir futbolcu etmez. Yekta kurtarıcı olarak alındı, iyi bir takımın yedek futbolcusu olur. Kalecin zaten yok! Zapata’yı transfer ettin, Ufuk ile Aykut zaten bitmişti, hepten öldürdün bu iki kaleciyi. Her neyse... Artık yapacak bir şey yok. Bu takımında gelecek sene Arda ile Servet’i bırakacaksın geri kalanlar nereye isterlerse oraya gitsinler. Başkan Adnan Polat kendini eleştirenlere kızıyor. Ben de Adnan Polat’a kızıyorum. Sebebini de söyleyeyim; İnat etti. Bu takımı Adnan Sezgin’e emanet etti.

Haberin Devamı

Bırakın sportif başarıyı, Sezgin, Galatasaray’ın 100 milyon dolarını sokağa attı. İnsanlar nasıl kızmasın. Haftaya Türk Telekom Arena Stadı’nda Trabzonspor maçı var. Bu takım lider Trabzonspor’a nasıl dayanabilir? Veya Trabzonspor’dan nasıl puan alabilir? İnanın bu futbolu oynarsa Trabzonspor, Galatasaray’ı 5’lik yapar. Teknik direktör Bülent Ünder ne yapsın?

Kendi mi çıkıp top oynayacak. Bülent Korkmaz gibi Bülent Ünder’i de kurtarıcı olarak getirdiler. Takımın içi boşalmış. Bu futbolculardan başarı beklemenin hayalini bile kurmak Galatasaray’a daha çok zarar verir. Antalyaspor’a gelince... Galibiyeti hak ettiler. Galatasaray’dan giden Necati Ateş ne kadar iyi futbolcu olduğunu bir kez daha gösterdi. İki gol atarken sahanın yıldızıydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder