Dünya Büyükannesini yaralayan adam süpermarkette insanları rehin aldı

Büyükannesini yaralayan adam süpermarkette insanları rehin aldı

Paylaş
Büyükannesini yaralayan adam süpermarkette insanları rehin aldı

ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde büyükannesini silahla yaralayan bir adam polis takibinden kaçarken süpermarkette bulunan kişileri rehin aldı

Los Angeles polisinden yapılan açıklamada, büyükannesi olduğu anlaşılan bir kadını silahla yaralayan ve onun yanındaki bir kadını da silahla rehin alan 28 yaşındaki bir adamın, daha sonra büyükannesine ait otomobille kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

SÜPERMARKETTEKİ VATANDAŞLARI REHİN ALDI: 1 ÖLÜ

Polis kovalamacası sırasında Silver Lake bölgesinde yol kenarındaki demire çarparak durmak zorunda kalan zanlının, arabadan çıkıp yakındaki süpermarkete girerek içerdekileri rehin aldığı ifade edilen açıklamada, saldırgan ile polis arasında çıkan silahlı çatışmada süpermarkette bulunan bir kadının yaşımını yitirdiği kaydedildi.

2 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Açıklamada, süpermarkette 40 ila 50 kişi olduğu tahmin edilen müşteri ve çalışanı yaklaşık 2 saat rehin alan saldırgan sonunda kendini kelepçeleyerek güvenlik güçlerine teslim olduğu aktarıldı.

6 KİŞİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Süpermarketteki rehineler arasında bulunan 12 ila 81 yaşlarındaki 6 kişi, yaşanan arbede sırasında aldıkları ufak tefek yaralar nedeniyle hastaneye sevk edildi.

BÜYÜKANNENİN DURUMU KRİTİK

Vücudunda 7 kurşun yarası olduğu tespit edilen büyükannenin ise durumunun kritik olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

POLİS Mİ VURDU, SALDIRGAN MI?

Süpermarkette hayatını kaybeden kadının saldırgan tarafından mı vurulduğu yoksa polis kurşunuyla mı öldürüldüğü otopsi sonunda anlaşılacak.